Trivsel, respekt, mot og mestring!

Re Fotballklubb

0-0 og sjansefattig i Sandefjord

A-lagsgutta reiste til Sandefjord for å møte nyopprykkede Runar torsdag kveld. Det ble ingen stor forestilling i finværet. En videopakke med høydepunkter ville vært svært kort, og det er fullt mulig at det ikke hadde vært scoret mål enda.

Re FK startet kampen best og skapte gode sekvenser på høyresiden med Christer Strøm og Vetle Holtung, men det ville seg ikke da man skulle avslutte angrepene. Ofte var enten den siste pasningen eller avslutningen for upresis.

Vetle Holtung kom igjennom etter en flott pasning, og nådde ballen så vidt det var foran keeperen. Dessverre klarte han ikke å styre den forbi under vanskelig arbeidsforhold.

Re var enige om å kneppe til et par hakk i pause, men kampen satte seg aldri. Det bølget frem og tilbake, og vertene kom også på sine visitter uten at det oppsto for mange farligheter. Frans Engeseth spilte nok en solid kamp i forsvaret, og det er gledelig med juniorspillere som tar sjansene sine.

En gammel kjenning ble også introdusert i andre omgang, og det var Tobias Gran. Det er ni år siden han sist spilte i Re-drakta, og det er svært gledelig at Tobias blir med fremover. Han var involvert mot slutten da Emil Vian fikk en god sjanse, men dessverre så gled ballen over mål.

Kampen ebbet ut, og lagene kunne innkassere sine første poeng for året. Neste torsdag kommer FK Eik Tønsberg 2 på besøk til Meny Stadion, og vi håper på å se mange tilskuere til kampstart 20:00.

Runar 0-0 Re FK