Trivsel, respekt, mot og mestring!

Re Fotballklubb

0-0: Sjansefattig hjemme mot Nøtterøy

Nøtterøy og Re FK hadde startet sesongen identisk, og sto helt likt på både poengsum og målforskjell før torsdagens oppgjør. Etter at gjestene rykket opp til 4. div, har lagene møtt hverandre flere ganger i både serie og oppkjøring. I 2022 vant Re 3-0 på hjemmebane, mens man røyk på et stygt 0-5 tap borte. I årets oppkjøring ble det to kamper mellom lagene, og det endte med en seier til hvert av lagene. Med andre ord lå alt til rette for en jevn fotballkamp!

Sola lå fint over Bergsåsen, men første omgangen sto ikke i stil til været. Få sjanser ble produsert av begge lag, og Re slet med å få opp tempo i spillet sitt. Begge lag lot motstanderen behandle ball og la seg lavt, noe som gjorde at begge slet med å trenge igjennom.

Re fant hverandre i større grad i andre omgang, og skapte litt mer på venstresiden ved Ole Gabriel Holtung. Et par innlegg fant de svartkledde, men det ble aldri det helt store. Tobias Gran kom til en god avslutning, men keeperen til Nøtterøy var våkent nede i hjørnet. Emil Vian satte ballen i mål på et tidspunkt, men linjedommeren hadde dessverre markert for offside.

Kampen ebbet ut i 0-0, og det betyr at lagene fortsatt står helt likt i 4. divisjon. Neste torsdag venter årets andre bortekamp for Re FK, og da skal guttene ta turen til Husøy & Foynland. Torsdag 11. mai med kampstart kl. 19.30. Vi sees!

Re FK 0-0 Nøtterøy

3-4-3:
Jeremi Kamecki – Vetle Weseth, Frans Engeseth, Håkon Kjølstad Nilsen – Herman Harding-Larssen, Oskar Møller, Martin Heierstad, Ole Gabriel Holtung – Vetle Holtung, Bjørnar Sæter, Christer Strøm.

Innbyttere: Jonas Rasmussen, Conrad Venås, Tor Magnus Wathne, Emil Vian, Ernst Myrvang, Herman Kommedal og Tobias Gran.

Del innlegg

Relaterte nyheter

Klubb-Info

Heia RE!

Uke 14Våren er her, og det betyr fotballstart. Sist uke startet J15 årets seriespill med et 1-4 borte mot Nanset. En tøff start på serien,