Trivsel, respekt, mot og mestring!

Re Fotballklubb

Bittert tap i Horten

Re-gutta øynet poeng i Horten, men rekruttlaget til de brune ble for sterke. Foto: Ingar Skillinghaug

Tabellnaboene møttes til dyst i Lystlunden tirsdag kveld. Våroppgjøret endte 0-3 til Ørn Horten 2, så det var en revansjelysten gjeng fra Re som var klare til dyst.

Det var hjemmelaget som tok tak i kampen, men det var Re som fikk den første scoringen etter kvarteret. Et presist utspark fra Jeremi fant Herman Harding-Larssen på vingbacken. Han vant andreballen og sendte en flott pasning opp i mellomrommet til Heian som slapp videre til Vetle Holtung. Unggutten var kald og sentret Emil Vian igjennom på skrått hold, og toppscorer sendte Re opp i ledelsen.

En fornøyd gjeng etter dagens første scoring!

Fem minutter senere fikk hjemmelaget en klar straffe, men Jeremi lot seg ikke lure. Sjekk redningen til Jeremi under. Det er ikke årets første strafferedning, så Jeremi vet hva han driver med når han bruker lang tid i forkant av straffene.

Dessverre så var straffen bare et tegn på overtaket Ørn Horten 2 hadde, og etter halvtimen scoret vertene i etterkant av en corner. Re ble litt stillestående i etterkant av en blokkering, og det straffet seg. 1-1 sto seg dog til pause selv om hjemmelaget kjørte Re dypt i perioder.

Etter pause fortsatte Ørn Horten sitt kjør og fant veien inn bak forsvaret til Re. Spissen la ballen flott tilbake til medspilleren som kom i hundre, og banket ballen opp i nettaket til 2-1.

Re ga seg ikke og kjempet seg tilbake i kampen. Etter timen spilt fikk de et frispark på 20m og frem trippet Emil Vian. Toppscorer banket til i lengste og utligningen var et faktum.

Dessverre gjentok historien seg, og Ørn Horten gikk opp i ledelsen igjen. Et kvarter før slutt fant vertene de nødvendige rommene og utnyttet det ved å gjøre 3-2. Re maktet ikke å komme tilbake i kampen, og det ebbet ut i en fortjent 3-2 seier til Ørn Horten 2.