Trivsel, respekt, mot og mestring!

Re Fotballklubb

Trivsel, respekt, mot og mestring!

Dårlig start på høstjakta for Re FK

Re-gutta var stort sett på etterskudd i Sandefjord. Foto: Ingar Skillinghaug

Re reiste torsdag kveld ned til Sandefjord for høstens første kamp. Serieåpningen mot Sandefjord Ballklubb endte med 5-2 seier, så gutta hadde troa på et godt resultat.

Ole Gabriel Holtung slo en perfekt corner på bakerste stolpe hvor Emil Vian dukket opp og stanget ballen i nettet. Det betød at Vian tangerte Bettums 6 mål hittil i sesongen, og at toppscorertittelen hittil er delt. Dog skulle ikke ledelsen vare lenge.

Ballklubben satte inn utligningen kort tid etterpå. Spissen deres steg høyest i duellen og stanget hjemmelaget tilbake i kampen. Re FK slet med å komme inn i kampen, og det var en rotete start hvor SB var først på stort sett alt av andreballer. Det gjorde det vanskelig for Re.

Ballklubben utlignet til i 1-1
Vian stanger inn utligningen!

I perioden som fulgte skapte Re flere sjanser ved både Christer Strøm og Mathias Bettum, men ballen ville ikke inn. Da skjer det som ofte skjer i fotball, den kommer inn i den andre enden. Ballklubben plukket opp en feilpasning og satte full fart mot mål. De kom to mot to, og spissen deres fikk drømmetreff fra 20m og banket ballen i lengste kryss.

Fem minutter før pause tok Ole Gabriel Holtung på seg servitørrollen igjen. Et godt frispark litt inn på Ballklubbens banehalvdel dro seg mot bakre stolpe. Martin Heierstad gikk i duellen og fikk presset forsvarsspilleren til å gjøre selvmål. Re var tilbake i kampen og det så ut som det skulle gå til pause på 2-2.

Dessverre sendte Ballklubben en corner gjennom hele feltet til Re og den trillet inn til 3-2 rett før pause. Et slag i trynet for gutta fra Re, men man hadde gode muligheter for å endre på det i andre omgang. Andre omgang startet dessverre ikke noe bedre, og Ballklubben økte ledelsen til 4-2. En fantastisk lobb fra langt ute dalte over Jeremi. Rett etterpå fikk også Ballklubben straffespark etter at Jeremi felte spissen deres. Jeremi gjorde det godt igjen ved en god strafferedning!

Jeremi med en flott strafferedning!

Etter dette la Re om formasjonen, og prøvde å skape et større press på Ballklubben. Vetle Holtung hadde kommet inn, og med 15 minutter igjen av kampen så skrudde han en corner i mål. Med 4-3 på tavla hadde Re FK troa på å få med seg et poeng, men nok en gang skulle Ballklubben slå til.

Corneren til Vetle dalte ned i lengste kryss!

Ti minutter før slutt omstilte Re seg for sakte, og Ballklubben satte fart mot Jeremi. En god avslutning ned i hjørnet økte ledelsen til 5-3 for hjemmelaget.

Vetle Holtung var dog ikke ferdig for dagen, og han banket inn 5-4 på halvvolley i etterkant av en corner. Det gjensto bare et par minutter og Re klarte å skape et par muligheter ved Mathias Bettum og Vetle Holtung, men det ville seg ikke. Høstens første kamp endte med 5-4 til Sandefjord Ballklubb.

Det blir litt endringer for Re FK fremover. Viktor Jørnsen og Mathias Bettum flytter for å studere, mens Henrik Heierstad og Sander Nåtedal reiser i militæret. Fire svært sentrale Re-gutter takkes av for denne gang. Tusen takk for innsatsen. Vi håper å se dere i Re-trøya om ikke så lenge!
Inn har Thor Bräuner Ellingsrud (Flint) og Herman Harding-Larssen (FK Eik Tønsberg) kommet. Sistnevnte fikk sin debut mot Ballklubben. Det er også gledelig å se at Vetle Holtung (07 modell) og Christopher Knutsen Andersen (06 modell) kommer med gode bidrag. Det lover godt for fremtiden.

Kampfakta

Sandefjord Ballklubb – Re FK 5-4 (3-2)

1-0 (14)
1-1 Emil Vian (21)
2-1 (40)
2-2 Selvmål (45)
3-2 (45)
4-2 (47)
4-3 Vetle Holtung (75)
5-3 (80)
5-4 Vetle Holtung (86)

Re FK (3-4-3) : Jeremi Kamecki – Herman Kommedal, Espen Næss Lind, Håkon Kjølstad Nilsen – Herman Harding-Larssen, Ole Gabriel Holtung, Martin Heierstad, Henrik Heierstad – Emil Vian, Mathias Bettum, Christer Strøm.

Benk: Vetle Holtung, Harald Heian, Oskar Møller, Christopher Knutsen Andersen, Sander Skillinghaug.

Del innlegg

Relaterte nyheter

A-Lag Herrer

Klar, ferdig, seriestart!

I dag ruller fotballen i gang for RE FK og første lag ut i ilden er J15 som spiller borte mot Nanset. Spillere, støtteapparat og

Les mer

Re Fotballklubb