Trivsel, respekt, mot og mestring!

Re Fotballklubb

Et bekmørkt kvarter på slutten ødela dagen for Re FK

Re FK ledet 2-0 til pause og skapte flere store muligheter til å punktere kampen, men den gang ei…

15-åringen Vetle Holtung med sin første kamp fra start for A-laget til Re FK. Foto: Ingar Skillinghaug

Re FK reiste til Larvik med en klar visjon om at den dårlige rekken mot Larvik Turn skulle snus. På ærverdige Lovisenlund Stadion var det klart for årets eneste gresskamp, og det var guttene fra Re som kom best i gang. Hjemmelaget lå lavt, og lot Re FK styre kampen.

Etter kvarteret ble Martin Heierstad spilt opp i mellomrommet, og fra 20m avsluttet hardhausen kontrollert med innsiden og Re FK gikk fortjent opp i ledelsen. Re fortsatte med å styre kampen, men de store sjansene uteble frem til et par minutter før pause. Unggutten, Vetle Holtung, fikk sin første kamp fra start på A-laget. Fra sin venstrekant fant han motsatt kant, Emil Vian, med et presist innlegg. Sistnevnte banket til og ballen føyk tilbake i motsatt kryss. En fantastisk scoring, og Re FK kunne gå til pause med 2-0 i sekken.

God stemning etter 1-0 scoringen til Martin Heierstad. Foto: Ingar Skillinghaug

Andreomgang startet med at Larvik Turn løftet seg høyere i banen, men de skapte ikke de store sjansene helt enda. Re derimot rullet opp den ene kontringen etter den andre, og hadde flere 100% sjanser som burde tatt livet av kampen.

Med kvarteret igjen reduserte hjemmelaget på en dødball, og de fikk blod på tann. Gutta fra Re fikk kjørt seg, og klarte ikke å finne tilbake til den gode strukturen de hadde i førsteomgang og deler av andre. Overtiden var lang grunnet skader og annet, og det utnyttet dessverre hjemmelaget til det fulle.

Først kom utligningen på en kontring hvor Turn-spilleren lobbet ballen elegant inn fra 30m. Larvik Turn var ikke ferdig, og rett før slutt mistet Re FK oversikten i egen boks, og hjemmelaget headet inn 3-2. En kollektiv kollaps og en fryktelig siste del av andreomgangen ødela dagen, men det må gutta riste av seg.

Re FK gikk på en skikkelig smell i slutten av andreomgang. Foto: Ingar Skillinghaug

I tillegg til at Vetle Holtung spilte sin første kamp fra start, så fikk Oskar Møller sin debut i andreomgang. Det gror godt i Re FK.

Nå venter FK Eik Tønsberg 2 hjemme på Meny Stadion tirsdag 7. juni kl. 19:30.