Trivsel, respekt, mot og mestring!

Re Fotballklubb

Flint ble for sterke for Re FK

Re FK leverte en bedre prestasjon enn sist, men poengene uteble.

Tabelltoeren som har en langsiktig målsetning om å stabilisere seg i 2. divisjon kom til Bergsåsen torsdag kveld med noen imponerende resultater i sekken. På de fire siste kampene har de tatt 12 av 12 mulige poeng og hatt en målforskjell på 26-2. Re på sin side har hatt en dårlig periode etter seieren mot Stag/Fram 2, og har gått på tap mot både Ørn Horten 2 og Stokke.

Det var gjestene som tok tak i oppgjøret og hadde mest ball. Dog skapte de ikke altfor mange sjanser da Re lå kompakt og fint defensivt. En fantastisk blokkering av Vetle Weseth hindret en stor sjanse i åpningsminuttene.
Re på sin side var nærme etter at Håkon Kjølstad Nilsen banket ballen inn i feltet etter en godt frispark av Ole Gabriel Holtung. Dessverre endte situasjonen uten scoring.

Etter 22 minutter pekte dommeren på straffemerket og det var etter at pipeblåseren mente Jeremi hadde vært i overkant tøff i en utboksing. Flint satte straffen og gikk opp i ledelsen.

Flint med straffescoring

Spillet sto seg ganske likt frem til pause, og de store målsjansene uteble fra begge lag. I etterkant av pausen kom Re på noen kontringer ved Christer Strøm, Jim Wessel Johansen og Emil Vian, men det ville seg ikke på siste tredjedel.

Jim Wessel Johansen i sin debut for Re FK

Etter 55 minutter glapp Re dessverre markeringen på en corner, og Flint økte ledelsen til 0-2. Re maktet aldri å komme tilbake, og det var stort sett Flint som styrte kampen. Dog skal Re ta med seg en god prestasjon, og bygge videre på den til neste uke da Re reiser til Nøtterøy torsdagskvelden.

Gratulerer til Jim Wessel Johansen og Tor Magnus Wathne med sine debuter for A-laget! Sistnevnte spiller på juniorlaget og føyer seg inn i rekken over spillere som tar steget opp på A-laget.