Trivsel, respekt, mot og mestring!

Re Fotballklubb

Trivsel, respekt, mot og mestring!

Historie

Res første sesong var i 2009, og den endte med en fin tredjeplass i 4. divisjon, langt bak de suveren mesterne Fram Larvik 2. Svake resultater på hjemmebane sørget for at klubben aldri var med i opprykkskampen, men man så konturene av hva som var i vente.

Neste sesong skulle bli en jubelsesong. Re FK startet med åtte strake seire og tok kommandoen i divisjonen. Det kom et tap borte mot Ørn Horten 2 i august, men det skulle vise seg å bli sesongens eneste. Ørn og Teie hang lenge godt med, men en 2-0-seier mot Teie i nest siste serierunde, foran over 500 tilskuere i Bergsåsen, sikret opprykket for Hein Henriksens mannskap.

I Re FKs første sesong i 3. divisjon i 2011 åpnet på best mulig vis med en sterk 3-0-seier borte mot Sparta Bragerøen. Hverdagen skulle vise seg å bli tøffere, og det ble til slutt en sisteplass i avdelingen, og med 17 poeng var de 13 poeng bak sikker plass.

2012-sesongen ble en mellomsesong for klubben, som endte trygt plassert midt på tabellen i 4. divisjon. I 2013-sesongen gikk det bedre. Igjen var det Ørn Horten 2 som var utfordrer, og lagene fulgte hverandre tett gjennom hele sesongen, men nok en gang ble opprykket sikret i nest siste serierunde. I Bergsåsen ble Fram 2 slått enkelt 6-2, og nok et opprykk var et faktum.

Foran 2014-sesongen i 3. divisjon ble laget forsterket med en rekke spillere utenfra, men på banen gikk det ikke like bra. Først i den 11. serierunden kom sesongens første seier, og på sommeren forsvant mange av de uten tilhørighet til bygda. Et purungt Re-lag bestående nesten utelukkende av juniorer klarte å fullføre sesongen, og selv om det ble noen store tap ga det verdifull erfaring til de unge spillerne. Fire poeng på 26 kamper ga en klar jumboplass.

2015 til 2017 ble tilbragt i 4. divisjon. Det ble en åttendeplass i 2015 etter en 5-4-seier mot Husøy i en underholdende avslutning på sesongen. I 2016 tok klubben noen steg og ble nummer seks, før det ble en niendeplass i 2017-sesongen.

STØTT OSS MED DIN GRASROTANDEL!

Bli grasrotgiver i dag! Du kan bli grasrotgiver i alle Norsk Tippings kanaler eller ved å sende SMS:

Grasrotandelen 993448605
til
60000

Re Fotballklubb