Trivsel, respekt, mot og mestring!

Re Fotballklubb

Trivsel, respekt, mot og mestring!

Nok et surt tap for Re Fk

Det så lenge ut som Re FK skulle snu formen etter tre strake tap, men dessverre kom Teie tilbake helt på tampen.

Nok et surt tap for Re FK

24.06.22, Håkon Kjølstad Nilsen, 104 visninger

Det så lenge ut som Re FK skulle snu formen etter tre strake tap, men dessverre kom Teie tilbake helt på tampen.Del f

Sankthans og årets varmeste dag var rammen, og Re-gutta var revansjelystne etter tre strake tap. Gutta kom godt i gang, og produserte en stor sjanse ved Mathias Bettum i åpningsminuttene, men dessverre gikk den på feil side av stolpen.

Dog skulle det ikke ta lang tid før Re FK gikk opp i ledelsen, og det unggutten Vetle Holtung som fant Sander Nåtedal med en flott pasning. Nåtedal banket til fra skrått hold og ballen føyk opp i nettaket.

Teie på sin side skapte et par muligheter, men uflaks og unøyaktighet gjorde at det sto 1-0 til Re da dommeren blåste til pause.

Andreomgangen ble ingen flott fotballkamp, og Re klarte ikke å skape sitt eget spill. Teie kriget seg inn i kampen, og da det gjensto et kvarter kom de flott igjennom og satte inn utligningen. Gjestene fortsatte å trykke på, og fikk uttelling rett før slutt. Re var uheldig ved et utspill bakfra, og gjestene trillet inn seiersmålet. Re prøvde å skape et trykk i etterkant av scoringen til Teie, men det ble aldri de helt store sjansene.

Det betyr at Re FK har tapt fire strake kamper, og har falt ned til 7. plass på tabellen. Heldigvis kommer det nye lodd borte mot Husøy & Foynland neste torsdag kl. 19:30. Det er siste kamp før sommerferien, og det hadde smakt godt med en god opplevelse før gutta tar en liten pause. Ta gjerne turen til Husøy Arena for å støtte Re-gutta!

Kampfakta:

Re FK – Teie 1-2 (1-0)

1-0 Sander Nåtedal (7)
1-1 (76)
1-2 (88)

Re FK: Jeremi Kamecki – Herman Kommedal, Espen Næss Lund, Vetle Weseth- Ernst Emil Myrvang, Viktor Jørnsen, Martin Heierstad, Henrik Heierstad – Sander Nåtedal, Mathias Bettum, Vetle Holtung.

Innbyttere: Mikkel Kolstad, Harald Heian, Oskar Møller, Ole-Gabriel Holtung, Morten Andre Karlsen, Ulf Brännstrøm, Håkon Kjølstad Nilsen.

Del innlegg

Relaterte nyheter

Re Fotballklubb