Trivsel, respekt, mot og mestring!

Re Fotballklubb

Trivsel, respekt, mot og mestring!

Overtidsscoring ga Re FK tre poeng!

FK Eik Tønsberg 2 og Re FK vant hver sin kamp mot hverandre i 2022, og gjestene har startet årets sesong på variabelt vis. De slo Runar 5-4 i serieåpningen før de fikk gjennomgå mot Åsgårdstrand, og tapte hele 0-10. Re-gutta på sin side har startet med et 2-5 tap mot Ballklubben og 0-0 mot Runar. Med andre ord var Re FK tente og ivrige på å ta årets første tre poenger.

Første omgang var ikke den mest innholdsrike, og spillet satt seg aldri for hjemmelaget. Det var gjestene fra Tønsberg som hadde det meste av banespill, og Re var dessverre litt for upresise da muligheten for å skape ubalanse oppsto. Et par halvfarlige dødballer var fasiten for Re. Gjestene skapte noen muligheter, men Jeremi og forsvaret sto godt opp, og ryddet unna.

Ut fra hvilen var det fortsatt gjestene som var best, og etter 53 minutter kom scoringen. Kantspilleren deres dro seg igjennom og avsluttet i nærmeste kryss med en flott avslutning. Re på sin side manet om at det var tid igjen, og etter hvert jobbet gutta seg inn i kampen. Re foretok seg også noen bytter som forandret dynamikken, og plutselig var det hjemmelaget som førte kampen.

1-1 var fortjent da det var et faktum, og det kom i etterkant av et godt press fra Re. Tobias Gran ble spilt opp i mellomrommet, og fikk etter noen kombinasjoner avsluttet. Sjansen var ikke helt over, og Vetle Holtung tok godt vare på returen og hamret inn 1-1 etter noen forsøk.

Re fortsatte med sin trykk og helt på slutten av overtiden skulle de få betalt for strevet. Tobias Gran mottok ballen etter innkast og dro seg inn langs dødlinja på en glimrende måte. Han traff vingback Harding-Larssen som kom i en vanvittig fart foran mål og han fikk ballen i mål med ansiktet. Den ballen skulle i mål! Gjestene rakk en langpasning i etterkant av avspark, før dommeren blåste av kampen til en enorm glede for Re FK.

Det betyr at Re klatret opp på en 6. plass og neste uke venter 5. plassen på Meny Stadion. Da er det Nøtterøy som kommer på besøk. De har også startet sesongen med en seier, en uavgjort og et tap. A-lagsgutta må ta med seg innsatsen og viljen til å komme tilbake, og gi alt neste torsdag.

Vi sees på Meny Stadion kl. 19.30 torsdag 4. mai!

Re FK 2-1 FK Eik Tønsberg 2 (0-0)
0-1 (53)
1-1 Vetle Holtung (81)
2-1 Herman Harding-Larssen (90)

3-4-3:
Jeremi Kamecki – Vetle Weseth, Frans Engeseth, Håkon Kjølstad Nilsen – Ernst Myrvang, Oskar Møller, Bjørnar Sæter, Ole Gabriel Holtung – Vetle Holtung, Emil Vian, Christer Strøm.
Innbyttere: Jonas Rasmussen, Conrad Venås, Tor Magnus Wathne, Herman Harding-Larssen, Marius Lillefosse og Tobias Gran.

Foto: Ingar Skillinghaug

Del innlegg

Relaterte nyheter

Re Fotballklubb