Trivsel, respekt, mot og mestring!

Re Fotballklubb

Re FK inne i en blindgate

Det ble et stygt tap borte mot Nøtterøy torsdag kveld.

Re FK reiste ut til Nøtterøy torsdag kveld med håp og tro på å snu den dårlige trenden. De tre siste kampene mot Ørn Horten 2, Stokke og Flint har endt med knappe tap. Kampen var jevn i åpningsminuttene, og det bølget frem og tilbake.

Etter kvarteret kom spissen til Nøtterøy igjennom, og nådde ballen rett foran Jeremi. Han fikk vendt opp, og ballen gikk igjennom en klynge med Re-spillere og i mål.

Etter dette tok Re FK over kampen, og produserte store sjanser ved både Christer Strøm, Jim Wessel Johansen og Emil Vian, men dessverre klarte ikke Re å utnytte overtaket.

Ti minutter før pause brøt Nøtterøy oss i utspillsfasen og kontret inn nok en scoring. Re fremsto noe bedre i starten av førsteomgang, men de store sjansene uteble. Etter 70 minutter kom Nøtterøy på nok en kontring, og spissen deres fikk drømmetreff. Fra 25m gikk ballen i både tverrliggeren og stolpen, og inn i mål. Nøtterøy feiret, men dommeren markerte aldri for mål, og linjedommer gjorde det heller ikke. Dog ble det etter store protester fra Nøtterøys benk blåst mål etter en liten diskusjon i dommerteamet, og avgjørelsen var nok helt riktig.

Etter dette falt Re litt sammen, og både 4-0 og 5-0 ble et faktum før dommeren blåste i fløyta. Nå venter Larvik Turn på hjemmebane neste torsdag. Ta turen til Bergsåsen for å støtte Re FK til å snu den dårlige trenden.