Trivsel, respekt, mot og mestring!

Re Fotballklubb

Trivsel, respekt, mot og mestring!

Re FK med god prestasjon mot Sandefjord Fotball 2, men det holdt ikke til poeng

Gutta fra Re holdt på å overraske, men serielederen fikk med seg 3p hjem til Sandefjord.

Re var tydelig påskrudd fra start, og klarte seg godt tross bortelagets overtak. Et opprykksjagende SF 2 kom med 7 spillere med Eliteserie-minutter, og var svært interesserte i å trenge gjennom blokka til Re, men det var hjemmelaget som kom best i gang.

Etter 17 minutter fikk Re FK frispark utenfor 16m, og Ole Gabriel Holtung skrudde ballen pent over muren og ga Re ledelsen.

Etter halvtimen så utlignet bortelaget, og det kom i etterkant av en dødball hvor ballen ble løftet inn igjen. Ikke overraskende var det Fredrik Flo som stanget inn utligningen for SF 2. Kampen ble kjørt av hvalfangerne i denne perioden, men Re ofret seg i egen boks, og sto imot helt til det sto 45:00 på klokka. Rett før dommeren skulle blåse til pause kontret SF 2 og Wally Njie inn 1-2.

Re var enig om at de har alle tiders mulighet i garderoben, og kom tente ut i andreomgang. Gutta hadde sine visitter, men etter timen bredsidet dessverre Sivert Gussiås inn 1-3 til SF 2.

Re ga seg ikke uten kamp, og etter 80 minutter fikk debutant Ola Falkeng Gulbrandsen frispark utenfor 16m. Svært gledelig at nok en unggutt tar steget opp og får sin debut. Kaptein Ole Gabriel Holtung hadde fortsatt siktet godt stilt inn, og banket inn en markkryper til 2-3 og plutselig var det full fyr i matchen igjen. Sandefjord ble etter scoringen mer kyniske og dro seg blant annet ned til hjørneflagget for å drøye tid, mens Re febrilsk prøvde å skape noen sjanser. Det ble en straffesituasjon helt på tampen, men dommeren lot spillet gå videre og det endte 2-3 til Sandefjord Fotball 2 som tok en viktig 3 poenger i kampen om opprykk.

Neste torsdag reiser gutta til Teie for å revansjere vårens sure tap. Kampstart 20:00 – håper vi sees!

Kampfakta:

Re FK – Sandefjord Fotball 2 2-3 (1-2)

1-0 Ole Gabriel Holtung (17)
1-1 (31)
1-2 (45)
1-3 (62)
2-3 Ole Gabriel Holtung (81)

Re FK:
Jeremi Kamecki – Vetle Weseth, Herman Kommedal, Håkon Kjølstad Nilsen – Jørgen Aaserud, Martin Heierstad, Ole Gabriel Holtung, Herman Harding-Larssen – Emil Vian, Espen Næss Lund, Joakim Nyheim.

Innbyttere:
Frans Engeseth, Oskar Møller, Sander Skillinghaug, Mikkel Kolstad, Ola Falkeng Gulbrandsen

Foto: Ingar Skillinghaug

Del innlegg

Relaterte nyheter

A-Lag Herrer

Klar, ferdig, seriestart!

I dag ruller fotballen i gang for RE FK og første lag ut i ilden er J15 som spiller borte mot Nanset. Spillere, støtteapparat og

Les mer

Re Fotballklubb