Trivsel, respekt, mot og mestring!

Re Fotballklubb

Re-gutta snudde kampen og vant på Bibomyra

Dødballene ble nok en gang avgjørende for Re FK.

På grunn av anleggsarbeid i Bergsåsen var mandagens kamp flyttet til Bibomyra. Stag kom fra 1-1 mot Stokke, og ønsket å slå tilbake med seier, akkurat som vertene.

Det var bortelaget som kom best i gang, og en ball i bakrom overrasket Re etter fire minutter. Deres kant dro seg nedover venstrekanten og avsluttet godt ved nærmeste stolpe, og ga gjestene ledelsen. Stag skapte et par sjanser til, men Re holdt unna for trykket gjestene åpnet kampen med.

Gutta fra Re tok mer og mer over, og fikk tidvis satt sitt spill. De var tålmodige og fikk dratt ut motstanderen, men det satt ikke helt på siste tredel. Et indirekte frispark fra Ole Gabriel Holtung som gikk i blokka, ble første omgangens største sjanse for Re.

Kaptein Ole Gabriel Holtung i godt driv på midten🖤

Re kom ut fra pausen, og virket umiddelbart mer påskrudd enn motstanderen. Overtaket fra slutten av første omgang holdt Re vedlike, og skapte flere sjanser. Dog var det ikke i åpent spill Re skulle avgjøre det. 4 av 4 mål mot Sandefjord Ballklubb kom på dødball, og hvordan snudde Re kampen på Bibomyra? Dødballer.

Etter 63 minutter fikk Re corner, og kaptein Holtung svingte ball perfekt på bakre stolpe. Der ventet Emil Vian som pirket inn utligningen.

Sekundet før Emil Vian gjorde 1-1

Re fortsatte trykket sitt, og skapte flere muligheter. Etter 72 minutter ble Christer Strøm spilt igjennom, og forsvarsspilleren til Stag la han i bakken innenfor 16-meteren. Dommeren pekte på straffemerket, og frem gikk unggutten Vetle Holtung, som for øvrig var glimrende i denne perioden. Det var ingen nervøsitet å spore, og Vetle satte straffen sikkert utagbart for keeper.

Vetle Holtung har nettopp sendt Re i ledelsen 2-1!

Med litt over kvarteret igjen gjorde Re enkelte bytter, og inn kom Oskar Møller, Harald Heian og Even Gjersøe. Alle tre kom inn med masse innsats og var avgjørende for at Re sto kampen ut. Spesielt gøy å se Gjersøe som har vært skadeplaget komme tilbake med en god og viktig prestasjon.

Som nevnt er Nåtedal, Jørnsen, Bettum og Henrik Heierstad på vei til skole og militæret, og sistnevnte kunne mandag avslutte med en god prestasjon og deilig seier.

Når det gjelder statistikk betød 1-1 scoringen at Emil Vian er oppe på 7 scoringer hittil i år, og forbi Mathias Bettum.

Kampfakta

Re FK – Stag/Fram 2 (0-1) 2-1

0-1 (4)
1-1 Emil Vian (63)
2-1 Vetle Holtung (72)

Re FK (3-4-3) : Jeremi Kamecki – Vetle Weseth, Håkon Kjølstad Nilsen, Espen Næss Lund – Herman Harding-Larssen, Ole Gabriel Holtung, Martin Heierstad, Henrik Heierstad – Emil Vian, Christer Strøm, Vetle Holtung.

Benk: Mikkel Kolstad, Harald Heian, Oskar Møller, Christopher Knutsen Andersen, Sander Skillinghaug, Even Gjersøe, Herman Kommedal.

Del innlegg

Relaterte nyheter

Klubb-Info

Heia RE!

Uke 14Våren er her, og det betyr fotballstart. Sist uke startet J15 årets seriespill med et 1-4 borte mot Nanset. En tøff start på serien,