Trivsel, respekt, mot og mestring!

Re Fotballklubb

Trivsel, respekt, mot og mestring!

Sterk borteseier mot Husøy & Foynland

Re-gutta tar sommerferie på 7. plass med heng på lagene foran seg. Foto: Ingar Skillinghaug

Re reiste torsdag kveld ut til Husøy med fire strake tap i banken. Den revansjelystne gjengen var klare for å ta sommerferie med en seier, men åpningsminuttene så ikke lovende ut. Både Kjølstad Nilsen og Henrik Heierstad måtte blokkere på strek i etterkant av farlige situasjoner, og det gjorde heldigvis til at gutta våknet.

Etter 20 minutter slo Viktor Jørnsen en god corner, og etter klabb og babb banket Martin Heierstad inn 0-1 til Re. Gutta fra Re har vært farlige på dødball i år, og nok en gang tvang de frem en scoring fra corner.

Sekunder før Martin Heierstad ga Re ledelsen 0-1

Noen få minutter etterpå kom Mathias Bettum igjennom i kjent stil. Han parkerte forsvaret og avsluttet kontrollert ned i samme hjørnet som Heierstad. Re skapte mye i denne perioden, og var det dominerende laget utpå banen. Det var krevende forhold, og varmen var vel mer velkommen hos publikum enn de 22 som var aktive.

En kontrollert avslutning fra Bettum ga Re en 0-2 ledelse

Re fortsatte trykket, og høyresiden til Re med Myrvang og Nåtedal kombinerte fint etter 40 minutter da Bettum ble spilt igjennom. Han prøvde å finne Vian foran mål, men det var høyrebacken til hjemmelaget som på uheldigvis satte ballen i eget mål og økte til 0-3 for Re. Med det kunne Re gå til pause med en komfortabel ledelse, men det så ut som de ble vel komfortable…

Hjemmelaget kom ut i andreomgang med et helt annet trøkk i spillet, og var plutselig det førende laget. Etter timen spilt fikk de et fortjent straffespark, og reduserte til 1-3. Noen minutter senere kriget de inn 2-3 i etterkant av et frispark. Re fremsto nervøse og klarte ikke å ta tak i kampen i denne perioden, men heldigvis fant de en vei ut av det. Etter sure tap mot både Teie og Larvik Turn ville gutta det annerledes.

Istedenfor at det ble utlignet til 3-3, så spilte Weseth målscorer Bettum igjennom på flott vis. Bettum ble tatt av keeper da han rundet han, men sto på beina og trillet inn 2-4 til Re. Den scoringen kostet såpass at krampa satt i begge beina.

Unggutten Holtung hjalp Bettum med smertene etter 2-4 scoringen.

Noen minutter senere var det nok en gang duket for linken mellom midtbanespillerne Jørnsen og Heierstad. Viktor slo et godt frispark, og med keeper på bærtur headet Martin Heierstad inn sitt andre for dagen og ga økte ledelsen til 2-5.

Eldstemann Heierstad headet her inn 2-5 til Re.

Lufta gikk ut av hjemmelaget, og det endte med det 2-5 til Re i vårsesongens siste kamp. Spesielt gledelig var debutene til Christopher Knutsen Andersen og Conrad Christoffer Venås fra G16. Det gror godt i Re!

Re tar altså sommerferie på 7. plass med 15 poeng på 11 kamper. 5 seiere og 6 tap. Det er to poeng opp til Teie på 4. plass så gutta har gode muligheter for en god plassering til høsten.

Kampfakta

Husøy & Foynland – Re FK 2-5 (0-3)

0-1 Martin Heierstad (20)
0-2 Mathias Bettum (22)
0-3 Selvmål (40)
1-3 (58)
2-3 (65)
2-4 Mathias Bettum (76)
2-5 Martin Heierstad (79)

Re FK (3-4-3) : Jeremi Kamecki – Vetle Weseth, Herman Kommedal, Håkon Kjølstad Nilsen – Ernst Eggum Myrvang, Viktor Jørnsen, Martin Heierstad, Henrik Heierstad – Sander Nåtedal, Mathias Bettum, Emil Vian.

Benk: Vetle Holtung, Christer Strøm, Harald Heian, Oskar Møller, Christopher Knutsen Andersen, Sander Skillinghaug, Conrad Christoffer Venås.

Del innlegg

Relaterte nyheter

A-Lag Herrer

Klar, ferdig, seriestart!

I dag ruller fotballen i gang for RE FK og første lag ut i ilden er J15 som spiller borte mot Nanset. Spillere, støtteapparat og

Les mer

Re Fotballklubb