Trivsel, respekt, mot og mestring!

Re Fotballklubb

Tøff dag på jobben for A-lagsgutta

Serielederen Flint med store opprykksambisjoner kom på besøk til Bergåsen og Meny Stadion på torsdag kveld. De hadde fire seire av fire mulig, og hadde bare sluppet inn et mål før de skulle møte gutta fra Re. Re hadde forhåpninger om at de kunne irritere motstanderen og få med seg noe fra kampen, men det ble ikke slik.

Re sto for kampens første sjanse ved Jim Johansen, men Flint var våkne på volley-forsøket til vingen. Deretter tok bortelaget over, og etter 19 minutter klarte ikke Re å stå imot. Et skudd fra 20m fant veien ned i hjørnet ved siden av Jeremi. Re fikk en sjanse til å gjøre 1-1, men dessverre gikk skuddet til Vetle Holtung på feil side av stolpen. Da var det heller bortelaget som økte ved en heading på bakre stolpe etter 25 minutter. Re sto imot frem til pause, og med 0-2 på måltavla hadde Re lyst til å skape liv i kampen i starten av andre omgang.

Re hadde bedre perioder i andre omgang, men Flint var dyktige og satte inn tre scoringer i 68′, 76′ og 85′ minutt. Personlige feil blir hardt straffet av lag som Flint, og det er Re nødt til å luke bort hvis de skal få med seg noe i slike kamper.

Kampene kommer tett nå, og allerede på tirsdag venter Ørn Horten 2 borte i Lystlunden kl. 19.30.

3-4-3:
Jeremi Kamecki – Vetle Weseth, Herman Kommedal, Håkon Kjølstad Nilsen – Herman Harding-Larssen, Oskar Møller, Ole Gabriel Holtung, Sander Nåtedal – Vetle Holtung, Bjørnar Sæter, Jim Johansen.
Benk: Conrad Venås, Emil Vian, Tor Magnus Wathne, Christopher Andersen, Ernst Myrvang og Jonas Rasmussen.

Del innlegg

Relaterte nyheter

Klubb-Info

Heia RE!

Uke 14Våren er her, og det betyr fotballstart. Sist uke startet J15 årets seriespill med et 1-4 borte mot Nanset. En tøff start på serien,