Trivsel, respekt, mot og mestring!

Re Fotballklubb

Trivsel, respekt, mot og mestring!

Uavgjort borte mot Teie IF

Re FK ledet lenge mot blåtrøyene, men vertene kjempet seg tilbake.

Med mål om NM-kvalik 2023 dro Re tente til torsdagens kamp mot Teie. Det var ingen stor fotballkamp torsdag kveld, og lagene slet blant annet med de glatte underlaget. Begge lag var upresise i banespillet, og det var knapt en sjanse i førsteomgang. Dog skulle Re gå til pause med ledelsen, og det var nok en gang Ole Gabriel Holtung som skulle gjøre det for Re sin del.

Rett før pause fikk midtbanespilleren mulighet på et frispark, men det gikk i muren. Holtung fikk muligheten igjen og knallet til, og sendte Re i ledelsen med et flott langskudd.

Ledelsen holdt en god stund utover i andreomgang, men Teie skulle komme tilbake. Først ble Jørgen Aaserud utvist etter to gule i samme situasjon, og noen minutter senere satt utligningen for hjemmelaget. Etter klabb og babb i feltet til Re fikk Ludvig Kolstad avsluttet via en Re-spiller.

Hjemmelaget fortsatte med et hardt kjør mot Re sitt forsvarsmur, men Re holdt unna og kunne innkassere et viktig poeng. Et annet lyspunkt torsdag var debuten til Jonas Rasmussen. Unggutten fra G16 kom inn, og gjorde en god figur!
Det betyr at Re med seier i siste kamp mot Husøy & Foynland torsdag 20. oktober kl. 19.30 er klare for NM-kvalik i 2023. Ta turen til Meny Stadion og støtt guttene til NM-kvalik!

Kampfakta:

Teie IF – Re FK 1-1 (0-1)

0-1 Ole Gabriel Holtung (45)
1-1 (75)

Re FK:
Jeremi Kamecki – Vetle Weseth, Herman Kommedal, Håkon Kjølstad Nilsen – Jørgen Aaserud, Martin Heierstad, Ole Gabriel Holtung, Herman Harding-Larssen – Emil Vian, Espen Næss Lund, Christer Strøm.

Innbyttere:
Oskar Møller, Conrad Venås, Jonas Rasmussen, Joakim Nyheim, Tor Magnus Wathne.

Foto: Ingar Skillinghaug

Del innlegg

Relaterte nyheter

Re Fotballklubb