Trivsel, respekt, mot og mestring!

Re Fotballklubb

Uavgjort hjemme mot Larvik Turn

Re FK dominerte store deler av kampen, men klarte ikke å utnytte overtaket.

Re FK var revansjelystne og tok tidlig tak i kampen, og skapte flere sjanser. Størst var sjansen til Vetle Holtung som gikk i tverrliggeren og ned i mål, hvis du spør hjemmelaget. Linjedommeren vinket ikke, og dommeren lot spillet gå videre. Det er dårlig med «goal-line technology» i 4.divisjon, så det sto fortsatt 0-0 på måltavla tross store protester.

Ti minutter før pause fikk Re innkast høyt i banen på venstresiden. Vetle Holtung tok ned ballen, og spilte fint videre til Christer Strøm. Han dro av forsvarspilleren og la ballen inn til Jim Wessel Johansen som bredsidet inn sitt første mål i Re FK-trøya.

Vertskapet forsvarte seg godt, og Larvik Turn skapte få muligheter. Dessverre for Re ble det dømt straffespark til bortelaget sekunder før pause, og spissen deres gjorde ingen feil fra straffemerket.

Re FK fortsatte å kjøre kampen i andre omgang, sett bort ifra noen få visitter av bortelaget. Hjemmelaget var mer spillende enn i førsteomgang, og skapte flere muligheter. En corner gikk i mål, men dommeren blåste frispark imot istedenfor. Re hadde flere muligheter til å avgjøre, men ble dessverre for heite i avslutningsøyeblikket og kampen ebbet ut til 1-1. Det var Re sitt første poeng på en stund ettersom de fire siste har endt med tap. Med fire kamper igjen av sesongen har Re FK seks poeng ned til nedrykk, men også bare to poeng opp til 6. plassen hvor Teie ligger.