Trivsel, respekt, mot og mestring!

Re Fotballklubb

Trivsel, respekt, mot og mestring!

Heia RE!

Martin Baggerød Heierstad er en av de rutinerte, og blir viktig på topp for A-lag herrer. Foto: TB

Uke 14
Våren er her, og det betyr fotballstart. Sist uke startet J15 årets seriespill med et 1-4 borte mot Nanset. En tøff start på serien, men det er bare å slå tilbake. B-lag herrer vant 2-0 hjemme mot Andebu i en tett kamp. Herlig!

Seriestart for flere av lagene
Denne uka har det vært «internkamp» i 4. div kvinner da Re FK stiller med to lag! Førstelaget vant knepent 3-2. I kveld skal G16 spille kvalik til interkrets mot samarbeidslaget Nøtterøy/Husøy & Foynland. J17 får besøk av Tjølling på Bibomyra, mens G16 sitt 3-lag får besøk av Fram sitt tredjelag.

A-lag herrer med seriestart
På onsdag starter 4. divisjon for herrene, og da kommer Teie på besøk. Gjestene holdt på å slå ut Halsen i 1. kvalikrunde til NM, men de røyk 4-3 i Larvik. Teie har forsterket laget med noen unggutter på FK Eik Tønsberg i vinter, og blir en tøff motstander som alltid i 4. divisjon.

Re FK har hatt en variende vinter med tap mot Runar, Ørn 2, Storm, Husøy. Dog har de hatt gode opplevelser mot både Holtankameratene og Nøtterøy med henholdsvis 7-1 og 1-0.

Det er en ung gjeng som tar fatt på årets 4. divisjon, og troppen består nesten utelukkende av Re-gutter, og det er vi veldig stolte av. Det er flere hospitanter fra G16 og G19 som mest sannsynlig er nærme debuter i årets sesong. Flere av de har fått masse spilletid i årets treningskamper, så det er spennende og bra for fremtiden!

Dessverre har vi mistet noen sine i fjor. Ulf Brännstrøm og Emil Vian er borte på reise, og vil være utilgjengelige i starten av sesongen, mens Frans Engeseth har reist i militæret. Christopher Knudsen Andersen har reist til FK Eik Tønsberg sitt juniorlag. Joakim Liavaag Nyheim har gitt seg, og har ikke vært med i vinter.

Årets stall:

Keeper: Rune Holtung og Sebastian Schjølberg

Forsvar: Håkon Kjølstad Nilsen, Herman Kommedal, Halvor Semb, Vetle Weseth, Marius Bruserød Lillefosse, Marius Fladmark Fylling.

Midtbane: Sivert Stein-Elgesem, Ole-Gabriel Holtung, Namir Keranovic, Jonas Sonnleiter Rasmussen, Conard Venås, Christer Wærstad Strøm.

Angrep: Emil Vian, Bjørnar Dalsegg Sæter, Martin Baggerød Heierstad, Sander Skillinghaug, Tage Marken Bekkevold, Tor Magnus Darwizzy Wathne, Ulf Bereket Brännstrøm.

+ hospitanter fra G19 og G16.

Hovedtrener Espen Næss Lund
Assistenttrener Håvard Øygarden
Keepertrener Fredrik Lia Voss
Matrialforvaltere/lagledere Kurt Schjølberg, Olaf Solberg og Øystein Strøm
Sportslig leder Hans Arne Tveiten

Espen Næss Lund tar fatt på sin femte sesong i Re! Foto: TB

A-lag herrer er klare for dyst, og håper flest mulig tar turen til Meny Stadion torsdag kveld 19.30. Det er meldt 14 varme og strålende sol.

4.div Kvinner grunnspill09.04.24tirs19.30Re FK 22-3Re FKMeny Stadion
G16 Kval Interkrets10.04.24ons18.00Re FKNøtterøy/Husøy Meny Stadion
J17 vår10.04.24ons19.30Re FKTjøllingBibomyra KG
G16 vår avd C110.04.24ons20.00Re FK 3Fram 3Meny Stadion
4.div Menn11.04.24tors19.30Re FKTeieMeny Stadion

Del innlegg

Relaterte nyheter

Re Fotballklubb