Trivsel, respekt, mot og mestring!

Re Fotballklubb

Nok ettmålstap for A-lag herrer

Rune Holtung var dagens beste for Re FK. Foto: TB

Tirsdag kveld var det duket for FK Eik Tønsberg sitt andrelag og årets tredje seriekamp. Bortelaget har startet sesongen med 3-3 mot Store Bergan og 6-3 over Sandar. Re har som kjent tap begge sine kamper med et mål mot henholdsvis Teie og Sandefjord Ballklubb.

Det var tett innledningsvis og spillet varierte godt i starten. Gjestene var farlig frempå med lange innkast, og det var nettopp det som ga de ledelsen etter halvtimen. Re glapp markeringen på bakre stolpe, og gutta fra byen gikk opp i ledelsen. Etter scoringen tok Re mer over kampen, men til tross for et bedre banespill skapte ikke gutta noen store sjanser før pause.

Det så bedre ut etter pause, og Bjørnar Dalsegg Sæter fikk sjansen på et frispark fra 18m med en gang, men den gikk dessverre på feil side av tverrleggeren. Ti minutter senere holdt Re trykket oppe, og nevnte Sæter prikket inn utlingningen med en markkryper som nok kan beskrives som en keepertabbe da den glapp under magen på keeper. Kampen levde godt, men dessverre skulle gjenstene få flere muligheter til å ta ledelsen. Rune Holtung var veldig godt bakerst for Re, men kunne lite gjøre da FK Eik Tønsberg tok ledelsen ved et soloraid hvor Re absolutt burde klart å avverge situasjonen tidligere.

Tre ettmålstap er hard læring for Re og en tøff start på sesongen, men det nytter ikke å legge seg ned. Nye lodd venter torsdag om litt over en uke, og da er det borte mot Sandar 19:30 som gjelder.

Re FK 1-2 FK Eik Tønsberg 2 (0-1)
33′ 0-1
58′ 1-1 Bjørnar Dalsegg Sæter