Trivsel, respekt, mot og mestring!

Re Fotballklubb

Tap på tampen mot Sandefjord Ballklubb!

Darwizzy med årets første for A-lag herrer

A-lag herrer spilte torsdag kveld borte mot Sandefjord Ballklubb. Det har vært tette oppgjør de seneste årene, sett bortifra fjorårets høstkamp, så alt lå til rette for en tøff kamp. Spillet dro seg frem og tilbake i starten av kampen uten at noen av lagene skapte det helt store. Re lå kompakt defensivt og hadde bra kontroll. Etter 10 minutter kranglet Martin Heierstad seg forbi flere menn og ballen spratt til rette for Tor Magnus som banken inn ledelsen for Re. Årets første scoring, og fortjent at det var Darwizzy Wathne som fikk den. Det ble skapt noen små sjanser hos begge lag, men det var Re som ledet 0-1 til pause.

Planen for andre omgang var klar, og Re skulle ligge kompakt og ta vare på muligheten når den bød seg. Dessverre ble man for defensive og klarte ikke å gå i press ofte nok, og vertene fikk en større press. Etter 68 minutter utlignet de på en dødball. Presset vedvarte og på overtid kom dessverre nådestøtet. Re bommet på klareringen, og hjemmelaget lobbet inn 2-1 og det ble også fasiteten til slutt.

Et slag i trynet for et ungt mannskap fra Re, men de er klare for å reise seg hjemme mot FK Eik Tønsberg 2 allerede tirsdag kveld på Meny Stadion. Gutta håper på støtte fra tribunen, og forhåpentligvis blir det godt besøk 19:30 tirsdag!