Trivsel, respekt, mot og mestring!

Re Fotballklubb

Trivsel, respekt, mot og mestring!

A-lag herrer er klare for seriestart!

Seriestart i 4. divisjon Vestfold
Re FK åpner årets 4. divisjon hjemme mot en av favorittene, Sandefjord Ballklubb, torsdag 13. april kl. 20.00. Gjestene gikk seirende ut av NM-kvaliken, så Re FK er på jakt etter revansje.

4. divisjon starter allerede i kveld da det er lokalderby mellom Ørn Horten 2 og Åsgårdstrand. Sistnevnte har rykket opp fra 5. divisjon, men har uttalt at de ønsker seg opp til 3. divisjon på sikt og regnes som en av favorittene til playoff-plassen mot vinneren av 4. div Østfold sammen med Flint og Sandefjord Ballklubb.
FK Eik Tønsberg 2 og Runar starer også sin sesong i 4. divisjon tirsdag kveld. Sistnevnte er i likhet med de blå fra badebyen, nyopprykkede for sesongen.

Årets tropp
Den unge troppen til Espen Næss Lund er klare, og vil prøve å sikte seg inn mot nok en NM-kvalik. I fjor havnet Re på en 7. plass, og mest sannsynlig vil en plassering på samme plass gi kvalik, gitt at et par andrelag er foran på tabellen.

Nye ansikter
Bjørnar Dalsegg Sæter startet, og scoret i NM-kvaliken mot Sandefjord Ballklubben og er en av få nye fjes i årets lag. Spissen har tidligere spilt for Holmestrand i Vestfold, men har også gjort seg bemerket med spill for Surnadal, Verdal og Holmen i 3. div. Han står oppført med 47 mål på 86 kamper i 3. divisjon, og det er meget imponerende. Vi håper at Bjørnar finner scoringsformen i Re!

Nysigneringen, Bjørnar Dalsegg Sæter, i høyt press mot Sandefjord Ballklubb under NM-kvaliken.

Det er også flere unggutter som har blitt en fast del av A-laget etter sine debuter sist år. Christopher Andersen, Frans Engeseth, Conrad Venås, Jonas Rasmussen, Oskar Møller, Vetle Holtung og Tor Magnus Wathne debuterte alle i fjor. Det drives godt og bærekraftig i Re FK, og vi er stolte av at flere unggutter tar steget hvert eneste år.

Ungguttene Christopher Andersen og Vetle Holtung feirer etter at sistnevnte scoret mot Ballklubben i 2022.

Keeper:
Jeremi Maciej Kamecki

Jeremi Kamecki i aksjon mot FK Eik Tønsberg 2 i fjor

Forsvar:
Christopher Knutsen Andersen, Ernst Emil Eggum Myrvang, Frans Janssøn Engeseth, Herman Ringen Kommedal, Håkon Kjølstad Nilsen, Marius Bruserød Lillefosse, Sander Skillinghaug, Thor Bräuner Ellingsrud, Vetle Weseth.

Fra venstre: Vetle Weseth, Herman Kommedal og Håkon Kjølstad Nilsen.

Midtbane:
Christer Strøm, Conrad Christoffer Venås, Joakim Liavaag Nyheim, Jonas Maximillian Sonnleiter Rasmussen, Jørgen Aaserud, Martin Heierstad, Namir Keranovic, Mikkel Solberg, Ole-Gabriel Holtung (c), Oskar Tørud Møller, Herman Harding-Larssen.

Kaptein Ole Gabriel Holtung.

Angrep:
Bjørnar Dalsegg Sæter, Emil Olsen Vian, Jim Wessel Johansen, Tor Magnus Wathne, Ulf Bereket Seblewongolsønn Brännstrøm, Vetle Holtung, Ola Falkeng Gulbrandsen.

Vetle Holtung scoret 4 mål i debutsesongen sin. Her et straffespark på Bibo i fjor høst.

Støtteapparetet:

Hovedtrener: Espen Næss Lund
Assistent: Håvard Øygarden
Assistent: Audun Kalleberg
Vert/materialforvalter/lagleder: Olaf Solberg
Vert/materialforvalter/lagleder: Kurt Schjølberg
Vert/materialforvalter/lagleder: Øystein Strøm
Sportslig leder: Hans Arne Tveiten

Årets terminliste
Årets tabell
Årets statistikk

Del innlegg

Relaterte nyheter

Re Fotballklubb