Trivsel, respekt, mot og mestring!

Re Fotballklubb

God gjennomkjøring av A-lag herrer

Namir med godt innhopp. Her i aksjon for Re FK 2 i 2022.

Torsdag dro Re FK A-lag herrer til Tønsberg Gressbane for å møte divisjonskollega, Nøtterøy. Gutta fra øya havnet på plassen foran oss i fjor med et lite poeng. Det var nok til å få spille NM-kvalik i 2024, og førstkommende onsdag tar de imot Flint. Det var med andre ord ikke overrasende at det ble et jevnt oppgjør. Nøtterøy styrte banespillet i størst grad, men Re lå fint og kompakt, og Nøtterøy skapte ikke stort. Det var et rop om straffe, men dommeren vinket spillet riktig videre.

Re broderte seg igjennom på begge sider enkelte ganger, men klarte ikke å skape de store sjansene. Treffsikkerheten satt bedre i andre omgang, og Re tok mer over kampen. Etter 70 minutter sendte Halvor Semb en fantastisk kule til Namir som tok den med på hælen fra sin vingbackposisjon og rett i bakrom. Han ble tatt, og dommeren pekte på 11’meteren. Namir tok den selv, og ga Re ledelsen. En flott prestasjon!

Re fortsatte å ligge kompakt, og ryddet fint unna. På overtid kom Nøtterøy igjennom fra skrått hold, men det endte 1-0 til gutta fra Re. Fortjent etter en god forsvarskamp hvor ting løsnet mer etter hvert som kampen gikk. Nå venter noen viktige treningsøkter før man skal møte Runar borte 21. mars.

Nøtterøy 0-1 Re FK (0-0)
70′ 0-1 Namir Keranovic (straffe)