Trivsel, respekt, mot og mestring!

Re Fotballklubb

Trivsel, respekt, mot og mestring!

A-lag herrer klare for en spennende høst!

Først noen nyheter rundt spillertroppen.
– Vetle Holtung skifter klubb til Sandefjord fotball, og vi er stolte av å levere en talentfull unggutt videre til SF. Vi ønsker Vetle masse lykke til med fremtiden! Han endte på 26 kamper og 7 mål for Re FK A-lag.
– Jørgen Aaserud vender tilbake til Øvre Romerike og Raumnes & Årnes. Den anvendelige og smarte vingbacken endte på 12 kamper for Re FK. Lykke til videre!
– Ellers tar Jim Wessel Johansen en pause, mens studier gjør Oskar Møller, Ernst Myrvang og Herman Harding-Larssen utilgjengelig fremover. Vi håper de kommer hjem for å bidra, og ønsker de lykke til med studier.

A-lag herrer hadde ingen god avslutning på vårsesongen, og ligger plassert tredje sist med Husøy & Foynland bak seg (Stokke IL har trukket laget). Det blir en tøff og spennende høst, og gutta er klare for å løfte seg på tabellen.

I morgen, torsdag, møter de Sandefjord BK på bortebane. Kampstart er 19.00 og vi håper folk tar turen for å gi gutta støtte. Vertene kjemper om playoff til Norsk-Tipping Ligaen sammen med Flint, så den blir en tøff start på høstsesongen!

Heia Re!

Del innlegg

Relaterte nyheter

A-Lag Herrer

Klar, ferdig, seriestart!

I dag ruller fotballen i gang for RE FK og første lag ut i ilden er J15 som spiller borte mot Nanset. Spillere, støtteapparat og

Les mer

Re Fotballklubb