Trivsel, respekt, mot og mestring!

Re Fotballklubb

Trivsel, respekt, mot og mestring!

Årets priser damelaget

På lørdag hadde damelaget mye å feire- etter en vellykket cup og en meget god sesong, som nå er over for denne gang. Det ble som vanlig delt ut priser, og disse damene fikk litt ekstra oppmerksomhet;

Årets spiller – Solveig Reppen Lunde

Solveig spiller en viktig rolle for laget- både på og av banen. Hun bidrar sterkt sosialt, motiverer, engasjerer, tar ansvar og sørger for at alle har det bra til enhver tid. Solveig spiller sentral midt og har en fotballhjerne de fleste bare kan drømme om. Hun er lynkjapp, har god ballkontroll, er flink til å kommunisere, og serverer baller akkurat dit de skal. Vi er veldig glade for å ha fått nettopp Solveig på laget vårt. Gratulerer så mye!

Årets utvikling – Iris Desiré Andersen

Iris er en av de trofaste keeperne våre. Hun har et smittende humør og en latter man ikke klarer å være sur rundt, og har altså vist en enorm utvikling denne sesongen. Hun var en av de som var noe skeptisk til å skulle begynne å spille 11-er, men ønsket å gjøre et helhjertet forsøk. Dette klarte hun veldig bra, og hun har så mange gode kvaliteter vi setter pris på. Hun har blitt mye mer selvsikker, går i dueller, møter ballen langt ute, og kommuniserer godt. Vi gleder oss til å se hvor veien bærer videre for Iris. Gratulerer så mye!

Årets kontinuitetsbærere – Maria Lena Ellingsen Bjune og Rondek Idris

Maria er en av potetene på laget, og stiller opp der det trengs- uansett om det er på eller av banen. Hun styrer Facebook-gruppa vår, sørger for det meste av sosiale aktiviteter, er en av de som er på flest treninger, og som alltid gjør sitt ytterste i hver eneste kamp. Vi er heldige som har en som Maria. Gratulerer så mye!

Rondek er et av de unge tilskuddene på laget. Hun er lett å bli glad i, er alltid seg selv, legger ikkes kjul på noen type følelser og er lagets sitat-maskin. Selv om hun kanskje kommer for sent eller har glemt drakta si, stiller Rondek alltid opp og sørger for at alle rundt henne smiler og har det bra til enhver tid. Gratulerer så mye!

Sesongen 2023

I sesongen 2023 endte 7-laget vårt på en solid 4.plass med 16 poeng, og 11-laget karret til seg en svært god 5.plass med 24 poeng. Det har vært en sesong med mange fotballkamper, nye bekjentskaper, utvikling, mestring og glede. Vi legger oss i hard trening, mens vi venter spent på å se hva 2024-sesongen har å by på. Vi setter veldig stor pris på alle som følger med på reisen vår.

Tusen takk for i år!

Del innlegg

Relaterte nyheter

Re Fotballklubb