Trivsel, respekt, mot og mestring!

Re Fotballklubb

Trivsel, respekt, mot og mestring!

Årets priser for A-lag herrer er delt ut!

Fra venstre: Herman Kommedal, Vetle Weseth, Emil Vian og Frans Engeseth.

Årets sesong er historie, og i går kveld hadde A-lag herrer trening med påfølgende avslutning. De tradisjonelle prisene ble delt ut, og følgende fikk litt ekstra heder.

Årets spiller – Frans Janssøn Engeseth
Frans er en anvendelig spiller som har blitt brukt både i forsvaret og på midtbanen i årets sesong. En spiller som virkelig går foran i form av knusende dueller og seige returløp. 6 gule kort vitner om en spiller som ikke holder igjen noe. En ujålete spiller som har vært helt sentral for Re FK, og en situasjon i årets siste kamp mot Stag/Fram Larvik 2 er veldig beskrivende for Frans. En sterk gjenvinning av ball på midtbanen før han chippet igjennom Ulf som utlignet for Re.
Gratulerer så mye!

Årets toppscorer – Emil Olsen Vian
Emil blir årets toppscorer for andre år på rad. I år ble det 7 kasser på den hurtige angrepsspilleren. Det betyr at han har scoret 20 mål på 55 kamper for A-laget etter debuten i 2019. Det er et stykke opp til Harald Heian sine 61 scoringer, men Emil er motivert for en ny sesong og flere scoringer.
Gratulerer så mye!

Årets kontinuitetsbærere – Vetle Weseth og Herman Kommedal
De to forsvarsspillerne er de som har vært på flest treninger. Vetle vant prisen i 2021 og Herman i 2022, så deres oppmøte og innsats har vært svært solid over tid. Weseth har rundet 84 kamper for A-laget nå, mens Kommedal har 46 kamper.

Årets utvikling – Jonas Maximilian Sonnleitner Rasmussen
Jonas fikk sin debut i 2022-sesongen borte mot Teie, og fikk senere også minutter på Husøy. 06-modellen har virkelig gjort venstre vingback til sin plass, og har imponert både mange denne sesongen. Han har sammen med Christopher Knutsen Andersen (også 06-modell) vært veldig solid på venstresiden defensivt, og vi gleder oss til å se de ta ytterligere steg neste sesong.
Gratulerer så mye!

Jonas Rasmussen fra en G-19 kamp mot Teie.

Sesongen 2023 endte som kjent på 9. plass etter en veldig bra avslutning mot Stag/Fram Larvik 2. Runar som havnet på plassen bak holdt seg ettersom Flint rykket opp til 3. divisjon. Det betyr altså at Husøy & Foynland og Stokke spiller 5. divisjon i 2024, mens Store Bergan og Sandar kommer opp til 4. divisjon.
Vi er klare for å slå tilbake i 2024, og vi gleder oss til å ta fatt på utfordringen.
Marius Lillefosse fra G19, og Saman Majid Ibrahim og Elias Østmann fra G16 har alle fått sin debut i årets sesong, og sistnevnte scoret hjemme mot Teie. Det betyr at 11 spillere de to siste årene har debutert for A-laget, og flere av de har spilt seg til fast plass.

Del innlegg

Relaterte nyheter

Re Fotballklubb