Trivsel, respekt, mot og mestring!

Re Fotballklubb

En god førsteomgang, men ingen poeng

Endelig var det duket for seriestart, selv om værgudene ikke stilte med det mest innbydende været. Det var godt oppmøte på Meny Stadion, og de skulle få oppleve et fantastisk start fra Re FK, men dessverre holdt det ikke inn.

Re FK gikk ut i hundre mot Ballklubben, og allerede etter 55 sekunder satt ballen i nota for hjemmelaget. Et flott angrep ble satt i mål av Christer Strøm etter et fantastisk forarbeid av Vetle Holtung på venstresiden. Det var ingenting å utsette på starten til Re, og etter 6 minutter doblet de ledelsen ved Ulf Brännstrøm. Denne gangen var det Christer Strøm som gjorde et glimrende forarbeid.

Gjestene jobbet seg inn i kampen, og keepervikar Audun Kalleberg vartet opp med en fantastisk dobbelredning til stor jubel fra tribunen. Dog klarte gjestene å redusere på en flott langskudd nede ved stolperota. Det var Ballklubben som styrte omgangen etter Re sitt fantastiske start, men likevel sto det fortsatt 2-1 til gutta fra Re halvveis.

Temperaturen økte på banen i andre omgangen, til tross for at himmelen hadde åpnet seg og det høljet ned. Gjestene fikk blant annet tre gule kort på 15 minutter. Etter litt over timen spilt fikk Ballklubben frispark i farlig posisjon, og med en flott dupp banket gjestene inn utligningen. Bare noen minutter senere kontret de Re i senk, og gikk opp i ledelsen. Re klarte aldri å svare med de store sjansene, og rett før slutt skulle gjestene fra Sandefjord øke ledelsen ytterligere. Nok et flott frispark fant veien til vinkelen, før de avsluttet med et godt skudd utenfor 16m til 2-5.

Re må ta med seg førsteomgangen, og tenke på neste ukes prøvelse. Da reiser gutta til Haukerød Kunstgress for å møte nyopprykkede Runar. De startet sesongen med et knepent 4-5 tap for FK Eik Tønsberg 2.

Gratulerer til Marius Bruserød Lillefoss med sin debut for a-laget. Treningsivrig unggutt som har trent med a-laget en god periode nå, og spilt flere treningskamper i vinter.

Re FK 2-5 Sandefjord Ballklubb (2-1)
1-0 Christer Strøm (1)
2-0 Ulf Brännstrøm (6)