Trivsel, respekt, mot og mestring!

Re Fotballklubb

Endelig kom seieren for A-lag herrer!

Jeremi Kamecki har spilt sin siste A-lagskamp for Re for denne gang, og endte på 46 kamper.

27. april var sist gang A-lag herrer kunne juble for 3 poeng. Det har for øvrig vært den eneste gangen jubelropet har runget i garderoben denne sesongen. Det var dog tegn tidlig i uka på at noe skulle endres. 20 revansjelystne spillere trente på mandagen med godt nivå, og alle var klare for å gi alt mot Runar. Bortekampen i våres endte 0-0, i en kamp Re absolutt burde ha kunnet vunnet.

Re gikk ut i hundre, men Runar hang godt med

Med dette i bakhodet føyk Re ut av startblokkene og var tydelig påskrudde. Etter 7 minutter fant Bjørnar Dalsegg Sæter hurtigtoget Emil Vian med en flott bakromspasning, og Vian gjorde ingen feil da han rundet keeper og ga Re ledelsen 1-0. Dessverre slo gjestene tilbake fem minutter senere. Et godt innlegg fra høyrekanten til Runar ble satt i mål av deres bestemann i første omgang på en flott volley. Jeremi var på ballen med en meget god redning, men den traff dessverre Jeremi i skulderen etter han slo den i tverrliggeren, og da var man like langt.

Kampen bølget frem og tilbake i perioden etter de tidligere scoringene, og det var guttene fra Sandefjord som skulle ta ledelsen etter rundt halvtimen spilt. Deres målscorer og venstrekant skapte mye, og ble lagt i bakken innenfor Re sin 16-meter. Straffen ble satt midt i mål, og Jeremi var nærme ved å redde med beina. Re har som sagt slitt fælt i de siste kampene, så det var spennende å se hvordan de skulle respondere på å nok en gang havne på bakbeina. Heldigvis var Re virkelig på jobb i går, og det tok bare to minutter før man hadde svart. Vetle Weseth fant Bjørnar Dalsegg Sæter med en god ball bakerst i feltet. Sæter tok den elegant ned og banket til på andre touchen i motsatt hjørne. De siste ti før pause var jevne, men Re gikk allikevel inn til pause med en god følelse.

En andre omgang å være stolt av!

Re tok tak i kampen fra start i andre omgang og etter timen skulle det virkelig ta fyr. Kjølstad Nilsen fant Dalsegg Sæter i mellomrommet. Han vendte spillet pent på Ulf Brännstrøm som brukte et par touch på å få skikkelig kontroll på kula før man smalt den i lengste. Godt spill og en meget bra avslutning av Ulf! Det var det siste Ulf gjorde, og inn kom Joakim Nyheim. Noe av det aller første Joakim gjorde var å vise frem en skikkelig spisskompetanse. Et langt kast gikk helt inn i feltet, og der kom Heierstad på sedvanlig vis. Han stusset ballen videre til Vian som enkelt kunne sette inn sitt andre for dagen, og gi Re ledelsen 4-2.

Joakim Nyheim hadde et godt innhopp og ble svært avgjørende med et langt kast.

De siste 25 minuttene ble spennende, og selv om Runar fikk satt et trykk på Re, følte man aldri at seieren var truet. Gutta jobbet sammen, og la ned en kjempe innsats. Man hadde også muligheter til å øke ledelsen, men det endte til slutt 4-2 og Re FK kunne endelig juble for seier igjen.