Trivsel, respekt, mot og mestring!

Re Fotballklubb

For en gjeng på Dana Cup

Årets sommercup er over for denne gang. Mange gode opplevelser både på og utenfor banen er skapt av både spillere og foreldre! En fantastisk innsats av alle lag! Gratulerer til J-15 som kom til kvartfinalen og J-16 som kom helt til semifinalen! Semifinalemotstander Horsens var et overkommelig lag, men de fikk et overtak etter to dødballmål i første omgang. De var hakket bedre enn oss i starten, mens jentene slo tilbake og scoret et fint mål på frispark i første omgang. I andre omgang var det Re-jentene som kjempet seg til et lite overtak og fikk noen sjanser som fort kunne gått inn. Men marginene var ikke helt på vår side og da ebbet kampen ut og endte tilslutt med 1-2 tap.

Alt i alt har det vært en fantastisk cup, med torsdagens seier foran fulle tribuner og et entusiastisk banestormende publikum som et absolutt høydepunkt. Guttene og jentene kjempet beinhardt hver eneste dag og ofret blod, svette og ikke minst tårer for drakta, laget, klubben, konge og fedreland.

Nå blir det deilig å hvile beina for både foreldre og spillere. Og hvem vet, kanskje vi sees på Dana også til neste år? Dette settes på første styremøte etter sommeren. For deg som har vært på både Gothia og Dana vil vi gjerne ha en tilbakemelding om hva du syntes var bra med de ulike cupene.

Heia RE FK

Vi tar med oss det fantastiske samholdet årets cup har skapt. Som denne videoen også viser når J-16 blir hyllet av foreldre og spillere 🖤