Trivsel, respekt, mot og mestring!

Re Fotballklubb

Trivsel, respekt, mot og mestring!

Fotballhøsten er i gang for fullt!

B-laget med to seire på rad
Herrer B-lag har startet høstsesongen glimrende med to seire. Nøtterøy 3 ble som kjent slått i første kamp etter serien, og på mandag slo de Tjøme 2-1 hjemme på Bibomyra. William Næs og Martin Semb sto for målene, og det betyr at B-laget ligger på topp i 7. div opprykksligaen. Det blir spennende å se hvordan B-laget gjør det i høst, og det vil garantert få tøff motstand av Vear, Eik Tønsberg, Borre og flere andre.

William Næs B-lag herrer er i form om dagen, og neste uke venter Sandar 2 på bortebane.


Litt stang ut i starten av uka
J15 sitt andrelag tapte 1-2 borte mot Nanset 2 mandag, mens G13 tok en sterk borteseier mot Sandefjord BK 2. Ellers ble det tap for J13, G14, G16 og 7’er-laget til kvinnene. Det kommer nye lodd fremover, så det er bare å rette blikket mot nye muligheter.

A-lag herrer med ny tøff hjemmekamp
Det var full jubel i garderoben sist torsdag, og i morgen kommer det nye muligheter for herrene. Da kommer FK Eik Tønsberg 2 på besøk. Den motsatte kampen i våres var Re sin eneste seier før sommeren, så det blir spennende å se hva de kan få til denne gangen. Gjestene ligger plassert helt oppe på en 4. plass, mens Re FK for øyeblikket ligger på en 9. plass. Kampen starter 20:00 og går på Meny Stadion!

Martin Heierstad og resten av A-lag herrer er klare for en ny hjemmekamp.

A-lag kvinner reiser til Gamle Stadion KG i Sandefjord
Kvinnene ligger plassert midt på tabellen, og startet høstsesongen med en sterk seier mot Åsgårdstrand. Nå venter samarbeidslaget SF2/SBI/Sandar i kveld kl. 19.30. De ligger to plasser foran Re FK, og med seier kan kvinnene gå forbi Nøtterøy/Teie. Ta turen til Sandefjord for å støtte Re!

Mange muligheter for fotball
Foruten om de to a-lagene våre, så er det flere yngre lag som spiller i dag og resten av uka.
G14 sitt andrelag reiser til Virik Kunstgress for å møte Store Bergan 2 kl. 18.00 i kveld. I morgen er det tre kamper uten om A-lag herrer sin hjemmekamp.
G 16 sitt andrelag møter Tjølling borte kl. 18.00, mens J17 reiser til Halsen for kamp 19.30. Hvis du ikke har lyst til å reise på bortekamp, så er det en mulighet på Bibomyra kl. 19.30. J13 sitt andrelag får besøk av Tjølling. Vi håper du tar turen til Meny Stadion, Bibomyra eller noen av bortekampene denne uka, og støtter Re FK!

Foto: Ingar Skillinghaug

Del innlegg

Relaterte nyheter

Re Fotballklubb