Trivsel, respekt, mot og mestring!

Re Fotballklubb

God moral ga poeng hjemme mot FK Eik Tønsberg 2

Etter tre poeng hjemme mot Runar sist uka var A-lag herrer klare for å gjenskape bedriften mot 4. plassen FK Eik Tønsberg 2. Det var tett og jevnt i starten av første omgang, og begge lag skapte noen halvsjanser.

Høstsesongen er godt i gang, og flomlyset er tilbake.

Gjestene gikk opp i ledelsen etter en halvtime, og det etter at de fikk brudd på midtbanen til Re FK, og stormet fremover. Oliver Nordahl kom skrått alene med Holtung, og gjorde ingen feil. Det skjedde ikke all verden før pause, og halvveis var Re enige om at det måtte kneppes til et par hakk.

Det var en tøff og fysisk kamp, akkurat som i fjor.

Re kom ut og tok tak i kampen umiddelbart. De skapte flere sjanser ved de tre på topp, men scoringen uteble enn så lenge. Etter 79 minutter skulle det dog eksplodere litt i Bergsåsen. Bjørnar Sæter kom seg rundt på venstrekanten, og banket inn en knallhardt innlegg som Emil Vian stanget inn. Re var på tå hev nå, og Bjørnar Sæter var ikke ferdig. To minutter senere dro han seg innover i banen, og banket til fra langt hold. Skuddet var knallhardt og presist, og plutselig var Re i ledelsen 2-1.

Bjørnar Sæter spilte en meget god kamp. Her fra NM-kvaliken mot Ballklubb tidligere i år.

Det så lenge ut til at det skulle bli tre nye poeng, men dessverre så fikk gjestene et frispark på overtid. Det dalte ned i lengste hjørnet, og med det endte det 2-2. Re skal være fornøyde med andreomgangen, og måten man kom tilbake på. Nå handler det bare om å fortsette med samme innstilling og spill, for viktige kamper på rekke og rad. Neste torsdag er det bortekamp mot Nøtterøy kl. 20:00.

Takk for støtten i går! Det var bra stemning på tribunen da Re snudde kampen.

Re FK 2-2 FK Eik Tønsberg 2 (0-1)