Trivsel, respekt, mot og mestring!

Re Fotballklubb

Trivsel, respekt, mot og mestring!

Høstens vakreste cupeventyr er historie

I helgen dro 23 stk J15-spillere, og tre spillere fra J13, på Anton Sport Troll-cup for å gjøre Kristiansand utrygt. Vi stilte med to jevne lag (Svart og Orange), to mammaer, to trenere og et kobbel av sjåfører i form av foresatte. Vel fremme ble det pizza i klasserommet og en ganske så tidlig kveld.

Lørdag våknet vi opp til mye vær; sterk vind og snø (som etter hvert gikk over til sludd). Tøffest var det muligens for oss på sidelinjen, men det var også noen små jente tær som måtte tines i dusjen i løpet av dagen.

Svart og Orange spilte tre kamper hver i lørdagens innledende runde. Alle kampene var jevnspilte, men vi hadde ikke helt marginene på vår side, og begge lag endte opp i B-sluttspill søndagen.

Lørdagskvelden gjorde vi litt stas på jentene, lot lasagnen på skolen stå urørt og dro heller på meksikansk restaurant. Etterpå ble det disco på noen og godterifest på skolen på resten.

Søndag morgen hadde vi vår første kamp på 0845, og alle var klare for å revansjere gårsdagen. Det resulterte i tre sterke seiere, før Svart og Orange var så uheldige å møte hverandre i semifinalen. Der trakk Orange det lengste strået, og så var vi klare for finale! Der møtte vi Asker-laget Gui, og etter en sterk oppvisning fra et heltent Re-lag ble det 1-0 til Re – etter en perle av et mål fra Karoline Hjelmtvedt Borge. Det var en utrolig spennende kamp og kjempegøy å få skikkelig pokal!

Alt i alt en topp helg for å markere avslutningen på en flott J15-periode!

Del innlegg

Relaterte nyheter

Re Fotballklubb