Trivsel, respekt, mot og mestring!

Re Fotballklubb

Innholdsrik G19-kamp i Larvik

Søndagskamp, med både saharasand og spenning i lufta, var det som møtte oss på Nanset idrettspark.

Fokus for denne kampen var å komme ut av startblokkene med riktig mentalitet og kampvilje. I de to foregående kampene lå vi under før vi endelig begynte å spille vårt spill. I dag var det god tenning, og etter 14 minutter scoret Jonas Rasmussen på et skudd rett utenfor 16-meteren. Endelig var det vi som var best fra start!

Utover i omgangen må vi bytte en del pga skade og sykdom. Nanset kommer mer med i kampen og utligner etter cirka en halvtime spilt. 1-1 til pause var til nød ok, men da Nanset gikk opp til 2-1 i det 80. minutt føltes det tungt. Det var derfor en befrielse at Jonas nok en gang dunket inn et langskudd fra utenfor 16-meteren i det 90.

Dette var en kamp der Re FK spilte den beste fotballen, men fikk se at innsats og tæl også gir avkastning i fotball. Etter to kamper mot et hardtarbeidende Nanset-lag, så er vi vel rimelig sikre på at de ikke kommer til å vinne noe FairPlay-pris med det første.

Laget i dag var Gabriel Bjørnsrud – Markus Ulseth, Halvor Semb. Marius Lillefosse, Oliwier Smug – Tor Magnus Wathne, Christopher Andersen, Conrad Venås. Jonas Rasmussen, Saman Ibrahim – Elias Østmann Benk: Jon Herman Lie, Emil Langslet, Thomas Vian, Thomas Seawright, Felix Wadel.