Trivsel, respekt, mot og mestring!

Re Fotballklubb

J15-1 sikret 2. plass i 1. div etter storkamp i Sandefjord

Mandag spilte Re J15-1 sin siste kamp for denne sesongen. De har spilt i 1. divisjon, i en uhyre tett gruppe. Ni lag har vært med, og det har gjennom hele høsten vært få poeng som skiller syv av dem.

Motstander mandag var Sandar/Store Bergan, et lag vi alltid spiller jevnt mot. Mye stod på spill, for med seier i Sandefjord sikret vi sølv i gruppen.

Trenerne tok ut 18 spillere i troppen, for at flest mulig skulle få være en del av moroa. Tilskuere kom det også mange av, til tross for at kulda virkelig har satt inn.

Fra det sekundet dommeren blåste i gang kampen trykket Re-jentene voldsomt til, og tok nærmest pusten fra motstanderne. Det var full gass i 40 minutter! Til pause stod det 0-4, etter to mål fra Natalie Jensen, ett fra Ida Hegg Ljøsterød og ett signert Julie Borge Skjeggerød. Et av fokusområdene våre for høstsesongen var at absolutt alle på laget skal juble sammen for hvert eneste mål vi scorer, det satt også i går 😊.

I annen omgang fortsatte jentene trykket, og det meste skjedde på motstandernes banehalvdel. Alt Sandar/Store Bergan prøvde på ble hardt slått ned på av en forsvarsrekke som virkelig ga alt og en sikker siste skanse i form av Ronja Sperre som eide hele 16-meteren. Natalie Jensen puttet inn nok et mål, og så fikk Sandar/Store Bergan satt inn et flott frispark helt på tampen av kampen. Resultat 1-5.

Seieren medførte altså SØLV i serien. Med kun ett tap på åtte kamper denne høsten har Res J15 virkelig fått vise at de kan varte opp med solid fotball.

Nå runder vi av sesongen med Troll-cup førstkommende helg og gleder oss stort til det.

PS! Det er en mikroskopisk sjanse for gull i gruppa, dersom bånnlaget Halsen tar poeng fra ener Runar/Sandar/SBI i gruppas siste kamp, men det er nok å be om for mye.

Laget mot Sandar/Store Bergan: Ronja Sperre, Mathea Skotte, Julie Helene Kirkeberg, Nora Linnestad, Karoline Borge, Jenny Sørvik, Emilie Bugge, Hannah Bugge, Maren Bræin-Stokland, Milla Rasmussen, Linea Wilhelmsen, Michelle Håkonsen, Mathilde Skjeggestad, Natalie Jensen, Julie Borge Skjeggerød og Ida Hegg Ljøsterød.