Trivsel, respekt, mot og mestring!

Re Fotballklubb

Jenter 15-2 på poengfangst i Andebu

Mandag ble siste kamp for sesongen spilt i Andebu. Etter en jevnspilt start på kampen ble det tydelig at Re FK var det bedre laget. Til pause sto det 2-0 til Re, etter to mål av Julie Helene.

Annen omgang fortsatte i samme stil, og Eline scoret. Seieren virket i boks, og det var tid for bare å hanke inn tre poeng. Plutselig får Andebu et litt enkelt mål, så et til! Plutselig er det kamp. Heldigvis er kampen over omtrent i samme minutt.

Sesongen er over for J15-2, og med tre poeng i bagasjen på veg hjem fra Andebu, kan vi se tilbake på en høstsesong med 3 seire og 4 tap. Samtidig har vi fått flere nye spillere, vi ser godt samhold og ikke minst en god spillemessig utvikling. Nå er det en velfortjent kamppause før det braker løs igjen!

Laget mot Andebu: Thorelfa Grein Gisladottir, Michelle Sveen, Thea Skinnes, Henriette Hegg, Jenny Sørvik, Maren Bræin-Stokland, Saga Knusen Eiriksdottir, Milla Rasmussen, Michelle Håkonsen, Julie Helene Kirkeberg, Rebecca Bøhle Sviland, Kaja Lundberg Linnestad, Eline Fiskerstrand, Madeleine Knutsen Andersen