Trivsel, respekt, mot og mestring!

Re Fotballklubb

Trivsel, respekt, mot og mestring!

Klubbinformasjon 2024

Takk for et nytt flott fotballår! Vi tar med oss mange gode opplevelser, både på og utenfor banen inn i 2024. Tusen takk til trenere, støtteapparat og foresatte for deres dedikasjon, engasjement og oppmuntring. Takk for støtten!

En ekstra takk til våre fantastiske trenere som står på feltet og veileder spillerne våre i alle værtyper og årstider. Vit at dere settes pris på og at dere alltid vil ha en spesiell plass hos spillerne våre. Det er mye deres fortjeneste at våre unge lovende spillere tar nye steg, både på og utenfor banen. Det å være en del av et lag er ikke bare det å sparke en ball, det handler om så mye mer. Re FK sine verdier trivsel, respekt, mot og mestring er ikke bare ord, men noe som styrer hverdagen og valgene vi tar i Re FK. Med disse verdiene er målet flest mulig lengst mulig. Ønsker du litt mer innblikk i hvordan vi styrer klubben? Ta en titt på sportsplanen vår under klubbinformasjon eller spør styret, sportslig utvalg eller noen rundt laget. Du finner kontaktpersoner til det meste på vår nettside. 

Vet det smerter innimellom, men takk til alle som bidrar og støtter oppunder dugnader. Dette er også et veldig viktig inkluderingsarbeid i forhold til det å gjøre fotballen for alle. Som følge av at vi er ganske gode på dette, er vi også en av klubbene med lavest kontingent, om ikke den laveste.

La julefreden senke seg og lad opp til et nytt år hvor det skal skapes nye gode fotballopplevelser, vennskap og minneverdige øyeblikk. Det er med dette en glede å presentere våre fantastiske trenere som er klare for ny dyst i 2024:

G-13
Niklas Flåten Årøy
Halvor Semb (assistent)

G-14
Fredrik Voss
Alexander Schjølberg (assistent)

G-16
Oliver Rindedal
Martin Norås Larsen
Vegard Asdal (assistent)

G-19
Matjaz Kmetec
Lars Trygve Bjune (assistent)

B-lag Herrer
Olav André Næs
Simen Hunsrød Kjølstad

A-lag Herrer
Espen Ness Lund
Håvard Øygarden (assistent)

J-15
Solveig Reppen Lunde
Vegar Asdal
Stian Ødegård

J-17
Hans Arne Tveiten
Bjørn Roger Broen (assistent)
Harald Sørbye (assistent)
Morten Skjeggestad (assistent)

Kvinner
Hans Arne Tveiten
Audun Kalleberg (assistent)

Merk: J 13 er ikke glemt, men er per dags dato ikke nok til eget lag og er med det slått sammen med J 15.

God jul og et strålende nyttår til dere alle!

Del innlegg

Relaterte nyheter

Re Fotballklubb