Trivsel, respekt, mot og mestring!

Re Fotballklubb

Målfest borte mot FK Eik Tønsberg 2

En brennhet Ulf Brännstrøm gjorde hat-trick i første omgang og bidro til Re FK sin første seier på 5 kamper

Det var en heltent gjeng fra Re som kom ut på gressbanen i voldsomt styrtregn mandag kveld. Med et tynt poeng på de fem siste kampene var tenningsnivået til stede, og Re gikk ut i hundre. Ulf Brännstrøm kom til to halvsjanser tidlig, før det smalt etter 7 minutter. I etterkant av en corner havnet ballen hos Martin Heierstad som spilte den inn i feltet igjen, og der bredsidet Ulf inn ledelsen.

Re var tydelig på at faste situasjoner skulle slås inn, og etter kvarteret slo Ole Gabriel Holtung perfekt inn på Martin Heierstad som stusset inn 0-2.

Dessverre var Jeremi uheldig etter tjue minutter, og glapp ballen på en dødball. Vertene utnyttet seg av det, og satte inn reduseringen, men det bet ikke på Re.

Etter halvtimen fant Christer Strøm, på vingbacken for anledningen, Ulf Brännstrøm med en fantastisk langpasning. Brännstrøm tok ned ballen og satte ballen perfekt mellom beina på keeperen. Noen minutter senere ble det nok en gang kombinert glimrende. Næss Lund flikket ballen med hælen til Brännstrøm, og fikk den tilbake. Avslutningen fra spiss vinkel ble klarert rett i beina på Brännstrøm som satte inn sin tredje for dagen og økte ledelsen til 1-4.

Andreomgangen var ikke like innholdsrik, men Re FK lå veldig bra i ramma og vertene skapte få sjanser. Re fikk en dødball annullert, og hadde flere sjanser til å øke ledelsen. Rett før slutt reduserte vertene der Re trodde ballen var ute av spill, og slo av bryteren for tidlig. Da blir man straffet, men det var det få som brydde seg om i garderoben etter kampslutt da endelig «Re-gutt hei» kunne ropes for full hals igjen. Ulf Brännstrøm reiser dessverre til Bali, men kunne avslutte med et meget godkjent hat-trick. Neste mandag kommer Sandefjord Fotball 2 på besøk til Bergsåsen. Kampstart 19:30 – håper vi sees!