Trivsel, respekt, mot og mestring!

Re Fotballklubb

Målløst borte mot Nøtterøy

A-lag herrer reiste torsdag kveld til Nøtterøy. Vertene lå et poeng foran Re på tabellen, så det var duket for et jevnt oppgjør. Dessverre kom dommerne i fokus, og det ble blant annet delt ut to røde kort på slutten. Et til et av hjemmelagets spillere og et til hovedtreneren deres. Dommeren dømte også straffe til Re, men linjedommer reiste flagget for offside. Senere trodde alle at Frans Engeseth hadde gitt Re ledelsen, og dommeren dømte først scoring, før linjedommer igjen var oppe med flagget for hands.

Begge lag godt med i første omgang

Re kom godt i gang, og holdt på å ta ledelsen i løpet av det første minuttet, men Martin Heierstad fikk ikke pirket ballen i mål. Det svingte godt frem og tilbake i første omgang, og begge lag produserte sine sjanser. Rune Holtung var godt nede ved stolperoten ved en anledning, og sto godt bakerst hos Re.

Det bølget frem og tilbake i første omgang.

Gjestene fra Re var nærmest i andre omgang

Re har hatt to gode andre omganger mot Runar og FK Eik Tønsberg 2, men man kom aldri opp på samme nivå mot Nøtterøy. Til tross for at man trodde man både hadde fått straffespark og scoring, så klarte ikke Re å produsere all verden. Emil Vian var nærme på å styre noen innlegg i mål, men manglet noen centimetere på å nå frem. På slutten av kampen var det rotete, og dårlig flyt i kampen, og det ble som sagt delt ut to røde til vertene. Det ebbet ut i 0-0, og gutta må nå vende fokus til Husøy & Foynland på hjemmebane neste torsdag. Det er jevnt på nedre halvdel av tabellen, så Re trenger alle poeng de kan få!