Trivsel, respekt, mot og mestring!

Re Fotballklubb

Markeringen og seieren glapp for A-lag herrer

Re ledet 2-0, men markeringen glapp to ganger på kort tid og Husøy kom tilbake. Det var dødballenes aften på Meny Stadion, og begge scoringene til Re kom etter presise cornere fra Ole Gabriel Holtung som var tilbake i startelleveren.

Spillemessig overtak
Re hadde styringen i første omgang, og skapte flere sjanser. De klarte å variere i pasningsspillet, og fant hverandre i flere gode posisjoner. Nevnte Holtung fant Martin Heierstad skrått alene med keeper, men gjestenes målvakt var både våken og god. Etter rundt halvtimen kom en presis corner på bakre stolpe, og den styrte Re sin toppscorer, Emil Vian, i mål med leggen på morsomt vis.

Emil Vian scoret sitt 6. for sesongen. Her mot Flint tidligere i år.

Dødballens aften
Husøy kom høyere i presset sitt i andre omgang, og klarte ved flere situasjoner å fremprovosere unøyaktig pasninger hos Re, og spillet satt ikke i like stor grad som tidligere. Så skulle det komme ti svært innholdsrike minutter. Martin Heierstad prikket inn en presis corner med et like presist hodestøt, og Re økte til 2-0. Deretter både reduserte og utlignet gjestene ved et langt innkast og et godt innlegg. Re glapp markeringen og fikk aldri klarert skikkelig, og plutselig sto det 2-2. Gjestene fortsatte presset, men Re kom seg tilbake i matchen og tok over mot slutten. Hele stadion holdt pusten da avslutningen til Emil Vian fra skrått hold trillet mot mål, men dessverre endte den på feil siden av stolpen. Conrad Venås og Bjørnar Sæter fikk også fyrt av skudd, men det ebbet ut i 2-2 på Meny Stadion.

Ole Gabriel Holtung var tilbake med sin presise fot.

Re FK 2-2 Husøy & Foynland (1-0)
1-0 34′ Emil Vian
2-0 64′ Martin Heierstad