Trivsel, respekt, mot og mestring!

Re Fotballklubb

Trivsel, respekt, mot og mestring!

Ny trener inn i RE-familien

RE FK er glade for å meddele at ny trener for G19 er i boks etter at vår kjære trener Anders Abrahamsen gikk til Sandefjord fotball. Det er naturlig nok ikke ideelt å lete etter ny trener halvveis ut i januar når oppkjøring til ny sesong er i gang og trenerkabaler rundt forbi er satt, men vi er stolte av å kunne lande ny G19-trener på så kort tid. Anders haddde også G13 hvor vi fortsatt er på leit etter en erstatter. Takk til Thomas Ulseth som stepper opp og tar hovedansvaret inntill videre. Sønn og G19-spiller Markus Ulseth blir med G13 som assistent.

Ny G19 trener er Matjaz Kmetec! Matjaz har over flere år trent lag i RIF, samt jobbet aktivt i RIF sitt styre. Matjaz er et forballhode som lever og ånder for fotballen. Matjaz har en god utdannelse med ønske om å utvikle seg videre som trener. Vi har stor tro på at Matjaz er en god kombinasjon med RE FK som klubb.  

I tillegg til Matjaz vil Vetle Weseth være med på søndager. Fredrik Voss vil være med på onsdagsøktene en periode fremover. Dette blir en bra kombinasjon for guttene på G19.

Heia Re!

Del innlegg

Relaterte nyheter

Re Fotballklubb