Trivsel, respekt, mot og mestring!

Re Fotballklubb

Trivsel, respekt, mot og mestring!

Opp- og nedtur for A-lag herrer

A-lag herrer har hatt en hektisk uke med treningskamp både torsdag og lørdag. To 5. divisjonsklubber sto på kalenderen, og torsdag var det duket for bortekamp mot Husøy & Foynland. Kampen startet godt, og Re hadde noen gode perioder i første omgang, men var dessverre fryktelig upresise i uværet på Husøy Arena. Det var 1-1 til pause, og gjestene utlignet på et skudd via et ben i forsvaret. Uten om det skapte vertene svært lite, men Re klarte ikke å utnytte ballinnehavet og ble for upresise på vei fremover. Andreomgang startet lyst, men endte bekmørkt. Ingenting å skrive hjem om, og heldigvis sto FK Horten klare til dyst på lørdag slik at gutta kunne slå kjapt tilbake.

Været var noe bedre lørdag, men fortsatt surt vintervær i Vestfold. Gutta virket uansett mye mer påskrudd fra start, og tok tak i kampen fra første sekund. Tempoet var høyere og presisjonen var mye mer til stede. Jonas Rasmussen fant Namir Keranovic på en corner, og sistnevnte stanget oss i ledelsen. Den holdt helt inn til siste sekund før pause da gjestene utlignet noe unødvendig. Re nullstilte og fokuserte på andre omgang, og det fikk man til de grader tilbake for. Det var flere flotte kombinasjoner som sto bak scoringene, og Emil Vian var sist på ballen fire (!) ganger på rad. De fire innbytterne kom inn og gjorde gode innhopp. 3 stk fra G16 og en ringrev i Audun Kalleberg. Regenden fikk æren av å sette dagens siste scoring med et flott skudd i vinkelen! Kampen ble en god opplevelse for gutta, og det var viktig etter en mørk torsdagskveld på øen. Nå venter Nøtterøy neste torsdag, og den spilles på bortebane kl. 19.30.

Kampfakta

Husøy & Foynland 3-2 Re FK (1-1)
0-1 Bjørnar Sæter
1-1
1-2 Emil Vian
2-2
3-2

1-3-4-3:
Rune Holtung – Herman Kommedal, Håkon Kjølstad Nilsen, Halvor Semb – Marius Lillefosse, Sivert Stein-Elgesem, Marius Svinsholt, Jonas Rasmussen – Emil Vian, Martin Heierstad, Bjørnar Sæter.
Innbyttere: Namir Keranovic, Ole-Gabriel Holtung, Sebastian Schjølberg, Vetle Weseth.

FK Horten 2-6 Re FK (1-1)
0-1 Namir Keranovic
1-1
1-2 Emil Vian
1-3 Emil Vian
1-4 Emil Vian
1-5 Emil Vian
2-5
2-6 Audun Kalleberg

1-3-4-3:
Rune Holtung – Herman Kommedal, Håkon Kjølstad Nilsen, Vetle Weseth – Marius Lillefosse, Sivert Stein-Elgesem, Jonas Rasmussen, Namir Keranovic – Tor-Magnus Wathne, Elias Østmann, Emil Vian.
Innbyttere: Audun Kalleberg, Jonas Sparre, Mathias Svinsholt, Daniel Hynne Larsen.

Del innlegg

Relaterte nyheter

A-Lag Herrer

Klar, ferdig, seriestart!

I dag ruller fotballen i gang for RE FK og første lag ut i ilden er J15 som spiller borte mot Nanset. Spillere, støtteapparat og

Les mer

Re Fotballklubb