Trivsel, respekt, mot og mestring!

Re Fotballklubb

Poengdeling for G19

Re FK tok tirsdag kveld i mot Store Bergan i det som skulle vise seg å bli en svært underholdene og spennende kamp.

Det var to lag som sto godt til hverandre, men med helt objektive øyne var Re det beste laget i starten av kampen. Etter 23 minutter gjennomfører Halvor et sugende løp over hele banen, får slått inn til Saman og som blir kleiva ned, straffe! Jonas setter ballen kontant i mål. 1-0 Re!

Vi slipper oss litt mer tilbake og plutselig scorer Store Bergan ikke bare ett, men jaggu to. 1-2 til pause føltes noe urettferdig, men tribunepraten gikk ut på at dette var mulig å snu. I annen omgang gir gutta bånn gass, og ofrer både blod og tårer for å presse den ballen i mål. Så i det 79 spilleminutt åpnet plutselig autostradaen seg, og Conrad setter enorm fart med ball, forsvinner forbi et par spillere i rødt som ikke forsto hva som møtte dem, før han plasserte ballen utakbart for keeper! Fantastisk! 2-2.

Uavgjort føltes rettferdig i en kamp som sto og vippet flere ganger, og der vi mer bokstavelig enn vanlig viser at vi blør for drakta.

Med en sedvanlig informativ og hyggelig Alfred i kiosken, god stemning på tribunen, må jeg si at G19-kamper er mer morsomt enn å se Champions League fra Old Trafford. Vel møtt 25. oktober for sesongens siste hjemmekamp. Vi ønsker liv på tribunen mot Nanset som vi spilte uavgjort i mot i Larvik.