Trivsel, respekt, mot og mestring!

Re Fotballklubb

Sesongoppkjøringen i gang for G19

Sent mandag kveld var G19 i aksjon. Motstander var Sandefjord ballklubb, og kampen ble spilt under gode februarforhold.

Kampen ble en god gjennomføring før Jotron Cup er i gang neste uke. Re startet best, og var det beste laget i første del av omgangen. Det hjelper lite da det var Sandefjord som klarte å putte ballen i mål. Kampen jevnet seg ut og Sandefjord gikk opp i en 2-0 ledelse. Re skapte flere store sjanser, og i slutten av omgangen sitter reduseringen. Tor Magnus Wathne blir spilt flott igjennom, og etter et flott løp med tilhørende hopp over desperate sandefjordben, ble ballen satt sikkert i mål. Dette var god gammel TM-klasse, noe som lover godt for den kommende sesongen

Kampen ble avsluttet kl 21.55 av kampleder Lars Trygve Bjune, som forøvrig hadde en fantastisk dag på jobben med mange gode avgjørelser.