Trivsel, respekt, mot og mestring!

Re Fotballklubb

Solid kamp av J15-2

I tirsdagens kamp mot stort sett hele Horten, det vil si NIF/Falk/Ørn/Borre 2, ble standarden satt fra start. Mathilde Skjeggestad satt inn kampens første mål allerede etter ett minutts spill. Jentene ga seg ikke med det. Til pause sto det 3-0 til hjemmelaget etter to mål av Julie Borge Skjeggerød.

På tribunen var stemningen god, og det var flere som pekte på hvor god utvikling spillerne har hatt i løpet av året. 3 mål før pause er bra, men samspillet og hvordan laget nå fremstår sammen gledet like mye.

I annen omgang ble det nok et Re-mål. Denne gangen var det Michelle Håkonsen som var målscorer. Kampen viste også et forsvar som ryddet opp, og keeper Thorelfa Grein Gisladottir holdt nullen etter flere gode inngripener.

Så, 4-0 og god gjennomføring gir 3 poeng og en plassering opp på tabellen!

Laget i dag: Thorelfa Grein Gisladottir- Michelle Sveen, Jenny Sørvik, Henriette Hegg, Thea Skinnes – Saga Knutsen Eiriksdottir, Mathilde Skjeggestad, Milla Rasmussen, Eline Fiskerstrand, Michelle Håkonsen – Julie Borge Skjeggerød. Innbyttere: Madeleine Andersen, Rebecca Bøhle Sviland,