Trivsel, respekt, mot og mestring!

Re Fotballklubb

Spennende 3-poenger i Sandefjord for G19

17 spillere var med, og i dag fikk vi bruk for hele benken. Etter en første omgang der stillingen noe heldig var 0-0, ble det gjort tre bytter i pausen. Vi kom mer med i kampen etter pause, og i det 54. minutt scoret Conrad på en fantastisk lobb. 10 minutter senere setter Saman ballen på innsiden av stolpen, men ballen vil ikke inn og spretter ut i feltet. Elias får tak i ballen, men blir felt. Straffe! Jonas setter straffen sikkert, og Re FK opp i 2-0.

Fem minutter senere scorer Sandefjord, og plutselig er fotball en forferdelig (nervepirrende) ting å se på. Minuttene snegler seg av gårde. Rett før slutt legger Gabriel ballen ned på femmeteren, og ingen skjønner noen ting. En sandefjordspiller oppfatter plutselig at ballen er fri, Gab får stoppet ballen som spretter ut til neste sandefjordspiller. Da kommer Gabriel ut, slenger seg ekstremt uredd, som en blanding av Hulken og Spiderman inn i ballen og beina på motspilleren og redder. En revna keeperhanske vitner om stort mot.

3 fantastiske bortepoeng fører Re FK opp på en foreløpig fantastisk 2. plass i årets 1.divisjon for G19. En skikkelig lagseier, der alle bidro. Et godt bilde på innsatsen er en liggende Halvor med krampe i begge legger, etter en kamp der han ryddet opp bakerst gang etter gang.

Laget i dag:Gabriel Bjørnsrud, Tov Kamfjord, Halvor Semb, Marius Lillefosse, Thomas Vian, Saman Ibrahim, Conrad Venås, Christopher Andersen, Jonas Rasmussen, Tor Magnus Wathne,Elias Østmann. Benk: Jon Herman Lie, Thomas Seawright, Oliwier Smug, Aslak Vian, Felix Wadel, Markus Ulseth