Trivsel, respekt, mot og mestring!

Re Fotballklubb

Stang ut i Horten

Re FK reiste torsdag kveld til Horten for å prøve seg mot rekruttene til bruntrøyene. Lagene sto likt før kampen med 6 poeng, i likhet med en del andre lag i 4. divisjon Vestfold.

Det var jevnt fra start, og det bølget frem og tilbake. Vertene hadde mest ball i innledningen, men det var gutta fra Re som tok ledelsen. Et frispark litt inn på banehalvdelen til Re ble slått presist opp av Ole Gabriel Holtung. Etter dueller og avslutninger fra Bjørnar Sæter og Håkon Kjølstad Nilsen var det Vetle Holtung som banket ballen opp i nettaket.

Dessverre så utlignet Gustav Helling for hjemmelaget etter bare fem minutter. De utnyttet en balltap hos Re, og trillet ballen inn bak en sjanseløs Jeremi Kamecki.

Vertene tok mer og mer over matchen nå, selv om Re sto godt i mot, og til og med skapte sine farligheter. Jim Wessel Johansen var nære på å lobbe Re i ledelsen, men keeperen til Ørn var våken og god. 10 minutter før pause kom dagens andre for Ørn, og det var etter en flott kontring. Re maktet ikke å omstille etter offensiv dødball, og Amel Muratovic sendte Ørn opp i 2-1.

Re var enige om at man skulle bygge videre på de gode prestasjonene fra første omgang, men maktet aldri å løfte seg opp fra presset Horten satte. De skapte ikke stort, men hadde desidert mest ball og Re klarte ikke å skape de helt store sjansene. Jim Wessel Johansen fikk en stor mulighet til å utligne alene med keeper, men nok en gang var sisteskansen til Ørn i det vanskelige hjørnet.

Da skjedde det samme som i førsteomgang, og det var at vertene straffet Re. Lenny Sørensen banket inn et langskudd i lengste kryss etter 60 spilte minutter, og etter det var kampen litt satt. Re kom aldri med noe sluttspurt, og Ørns rekrutter var fornøyde med 3-1.

Det betyr at mai måned ender med to uavgjort og to tap. A-lagsgutta har nå tre kamper i juni før det er ferie. Åsgårdstrand, Teie og Stag/Fram 2 venter i de tre kampene, og hvis Re skal nå sin målsetning om NM-kvalik må de ta poeng for å henge med lagene foran seg.

Første mulighet blir Åsgårdstrand torsdag 1. juni 19:30 på Meny Stadion.

Ørn Horten 2 – Re FK 3-1 (2-1)
0-1 25′ – Vetle Holtung