Trivsel, respekt, mot og mestring!

Re Fotballklubb

Sterk J15-1 seier på bortebane og tabelltopp

Tirsdag kveld dro Re FK J15-1 til Nøtterøy for å møte det sammensatte laget Nøtterøy/Teie. Forutsetningen var klar, med seier ville de lede tabellen i høstens J15 divisjon 1. Denne posisjonen hadde de satt seg selv i etter en kruttsterk hjemmeseier på fredag med 4-1 over Stag. Men nå ventet ny motstand og bortebane.

Kampen startet med spillemessig overtak til Re jentene, men det var Nøtterøy/Teie som først fikk hull på byllen. Med et langskudd gikk Nøtterøy/Teie i ledelsen 1-0, men Re jentene fortsatte å ha banespillet. Med en hardt kjempende midtbane og en solid bakre rekke hindret Re-jentene Nøtterøy/Teie flere målsjanser i første omgang. Etter et par store sjanser fikk Re-jentene derimot hull på byllen og utlignet til 1-1, som også ble pauseresultatet.

Andre omgang startet likt som første omgang, spillemessig overtak til Re jentene, og litt ut i omgangen kom uttellingen. Re jentene ledet dermed 1-2 på bortebane. Det forventede presset fra Nøtterøy/Teie ble godt stoppet av en fortsatt hardtarbeidene midtbane, og de gangene de slapp igjennom stod forsvaret godt opp og stengte mulighetene momentant. Re-jentene hadde flere store muligheter til å øke ledelsen, men slet med å få ballen i mål. Mot slutten av kampen hadde også Nøtterøy/Teie et par større sjanser, men igjen sto forsvaret opp med et par matchvinnende avklaringer og buret ble med det holdt rent hele andre omgangen.

Da var seieren sikret med 1-2 på bortebane og 3 poeng i boks. Dermed står Re FK J15-1 på topp av tabellen etter halvspilt serie denne høsten.