Trivsel, respekt, mot og mestring!

Re Fotballklubb

Ukens kamper i Re FK

Flere av ungdomslagene tok høstens første seier

Uke 36 er halvveis, og flere Re FK-lag har allerede vært i aksjon denne uka. J15 sitt andrelag slo Tjølling 2 på bortebane mandag, og 2-1 seieren var høstens første. G16 tok også en sterk seier da de slo Nøtterøy hjemme tirsdag kveld. Det var også deres første trepoenger etter sommeren!
J13 fikk det derimot tøft borte mot Nøtterøy/Teie, og tapte 0-5 mot samarbeidslaget. Vi kan også legge til at G19 tapte sist søndag borte mot Teie. Nye lodd venter for de tirsdag til uka da de skal til Nanset for å spille om nye poeng.

Sjekk jubelscenene fra garderoben til G16 etter 2-0 over Nøtterøy

Uavgjort for B-lag herrer og A-lag kvinner

To av våre seniorlag var i aksjon tirsdag kveld, og det skulle bli noen spennende oppgjør. Kvinnene spilte 1-1 borte mot Runar 2, og ut ifra tabellen skal man være fornøyd med resultatet. Vertene ligger på 3. plass, 17 poeng foran Re FK på 6. plass.
B-lag herrer fikk besøk av Stag 2 på Bibomyra, og det ble en spennende kamp hvor begge lag opplevede å lede kampen ved to anledninger. Gjestene kom sterkest i gang, før et selvmål og en scoring fra Marius Thorkildsen snudde kampen. Gjestene svarte umiddelbart, og skulle attpåtil ta ledelsen før pause til 2-3. Pausepraten fungerte hos gutta fra Re FK og etter pause snudde de kampen ved Simen Hunsrød Kjølstad og Berat Mehmeti. Det så ut som det skulle holde helt inn, men gjestene fikk sitt andre straffespark for dagen og utlignet til 4-4 to minutter før slutt.

Det holdt nesten inn for Simen Holtung og Re FK 2.